'Kiralar neden yüksek' diyen Hande Fırat'a yanıt Şahan'dan geldi

'Kiralar neden yüksek' diyen Hande Fırat'a yanıt Şahan'dan geldi
Son zamanlarda hızla yükselen konut fiyatları ve kiralar vatandaşın belini bükerken, hükümete yakın CNN Türk ekranlarında program sunan Hande Fırat'ın 'kiralar neden yüksek' mesajı dikkat çekti. Fırat'a yanıt ise ünlü komedyen Şahan Gökbakar'dan geldi. Twitter'dan kinaye dolu bir mesaj paylaşan Gökbakar, 'Ben de çok şaşırdım gerçekten...Şaşkınım şu an! Neden bu kadar yüksek hakikaten?' dedi.

Hükümete yakın gazetecilerden Hande Fırat''ın kişisel sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı ''Ev fiyatları ve kiralar neden bu kadar yüksek'' paylaşımı tepki çekti. Fırat''a tepki gösteren isimlerden birisi de son zamanlarda yaptığı yorumlarla dikkat çeken ünlü komedyen Şahan Gökbakar oldu. Fırat''ın paylaşımını alıntılayan Gökbakar, ''Ayılmanızı bekliyorum'' dedi.

Şahan Gökbakar''ın mesajı şöyle:

"Ben de çok şaşırdım gerçekten...Şaşkınım şu an! Neden bu kadar yüksek hakikaten? Yanıtları bekliyorum, ama ne olur saçma sapan ekonomi berbat, Araplar ev alıyor, enflasyon yüzde 140 falan diye deli saçması şeyler yazmayın arkadaşlar! Neden yüksek ya deliriceeem?!? Ayılmanızı bekliyorum."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar