Sağlıkçılar, öğretmenler, hukukçulardan sonra... Şimdi sıra onlarda!

Sağlıkçılar, öğretmenler, hukukçulardan sonra... Şimdi sıra onlarda!
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, taksi, dolmuş ve otobüs şoförlerinin de aşılanacağını duyurdu. Ayrıca Bakan Koca, aşı sırası gelenleri uyardı. BionTech aşısı açıldıktan sonra 6 saat içerisinde kullanılması gerektiğini söyledi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, şehir içi ve şehirlerarası ulaşım faaliyetlerinde çalışanlarla taksi ve dolmuş esnafının yarından itibaren aşı olabileceğini bildirdi.

TAKSİ, DOLMUŞ VE OTOBÜS ŞOFÖRLERİ DE AŞILANACAK

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ulaşım faaliyetlerinde çalışanların aşı programına dahil edildiğini duyurdu. Koca'nın açıklamaları şöyle:

"Şehir içi ve şehirlerarası ulaşım faaliyetlerinde çalışanlar ile taksi ve dolmuş esnafı da aşı programımıza dahil oluyor. Yarından itibaren aşılarını olabilirler."

3bd4538e-7ed1-4b83-b89e-74586b363f0d-w-001.jpg

"6 SAAT İÇİNDE KULLANILMALI"

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, aşı sırası gelenleri uyardı. BionTech aşı flakonu açıldıktan sonra 6 saat içerisinde kullanılması gerektiğini, aksi takdirde kullanılmazsa israf olacağını belirten Koca, "Aşı kıymetli, temini kolay değil. Randevunuzu aksatmayın" dedi.

Sağlık Bakanı Koca, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada her BionTech aşı flakonunda 6 kişilik aşı bulunduğunu belirtti ve şu mesajı verdi:

"Her BionTech aşı flakonunda 6 kişilik, yani 6 doz aşı bulunuyor. Flakon açılıp sulandırıldıktan sonra bu 6 doz aşı 6 saat içinde kullanılmalıdır. 6 saat içinde kullanılmayan dozlar daha sonra kullanılamaz, israf olur. Aşı kıymetli, temini kolay değil. Randevunuzu aksatmayın."

6b65d5ac-2ae5-461e-8a4f-bf823078a09e-w-003.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar