Sağlık Bakanlığı 85 bin sağlık personeli alımı yapacak! 

Sağlık Bakanlığı 85 bin sağlık personeli alımı yapacak! 
Sağlık Bakanlığı, 85 bin personel alımı yapacağını geçtiğimiz günlerde duyurmuştu. Bakanlığın açıklamasının hemen ardından ise ilk merak konusu olan, alımların ne zaman yapılacağı oldu. Detaylar haberimizde...

İŞ ARAYANLAR DİKKAT! 85 BİN PERSONEL ALINACAK!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, onlarca branştan en az lise, önlisans ve lisans mezunu olan personellerden oluşan 85 bin kişilik bir alım yapılacağını duyurmuştu. Bu açıklamalar sonrasında onbinlerce kişinin gözü alımın yapılacağı tarih aralığına çevrilmişti.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın bu açıklamasının ardından yeni yılın da gelmesi ile birlikte TBMM’de konu gündeme yeniden, Milletvekili Erhan Usta tarafından getirildi. 

TBMM’de sağlık personeli atamalarını yeniden gündeme getiren Milletvekili Erhan Usta; “Sağlık çalışanlarıyla ilgili atama meselesi var. Sayın Fahrettin Fahrettin Koca “2022 yılında 85 bin sağlık çalışanını atayacağız.” diye söz verdi ancak bunları elinde bulundurmuyor. 60 binin üzerinde kişi şu anda atama bekliyor. OECD ülkelerinin hastane masrafı çalışan personeli açısından, kişi başına personel açısından en az olan tatilin bir tanesiyiz. “Sağlık yetileri giderlerse giderlerse giderler.” mantıkla bakamayız. Sağlık çalışanlarının korumalıyız. verilen sözleri yapmalıyız.'''' İfadelerini paylaştı. Gözler ise Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya çevrildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar