Sadettin Tantan'dan Bahçeli'ye Hizbullah yanıtı: HÜDA PAR'la bağı var mı?

Sadettin Tantan'dan Bahçeli'ye Hizbullah yanıtı: HÜDA PAR'la bağı var mı?
HÜDA PAR ile Hizbullah arasında bağ olmadığını ifade eden MHP lideri Bahçeli, eski İçişleri Bakanı Sadettin Tantan'ı konuyla ilgili açıklama yapmaya davet etmişti. Tantan, "HÜDA PAR’la Hizbullah arasında tabii ki bağ vardır." yanıtını verdi.

Selahattin Demirel / Günboyu

MHP lideri Devlet Bahçeli, Hizbullah''a yakın olarak bilinen HÜDA PAR hakkındaki yaptığı açıklamada, "Hür Dava Partisi’nin hiçbir terör örgütüyle bağ ve bağlantısı olmadığı açıklanmış ve muhataplarınca da ifade edilmiştir." ifadelerini kullanmıştı.

Bahçeli, "Sık sık gündeme taşınan Hizbullah terör örgütünün ise nasıl ve ne zaman çökertildiği malumdur. Bu hususta da ara sıra vermiş olduğu beyanlarla ''emperyalist güçlere karşı oyunu bozacak Türk milletidir'' görüşünü paylaşan eski İçişleri Bakanı Sadettin Tantan’ın kamuoyuna açıklama yapması boynunun borcudur."  demişti.

ESKİ BAKAN TANTAN''DAN HÜDA PAR AÇIKLAMASI

Bahçeli''nin çağrıda bulunduğu eski İçişleri Bakanı Sadettin Tantan, AKP listeleri içinden seçime gireceği duyurulan Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) hakkında konuştu.

Sözcü TV''ye bağlanan Tantan, “HÜDA PAR’la Hizbullah arasında tabii ki bağ vardır” dedi.

Tantan, “İsimleri tek tek saymaya gerek yoktur. 57. Hükümet döneminde Hizbullah evlerinin nasıl ortaya çıkarıldığına, Gaffar Okkan’ın nasıl öldürüldüğüne, Başbakan Yardımcısı olarak şahit olmuş biri. Bunları nasıl söyleyebiliyor anlamak mümkün değil. HÜDA PAR’ın alt yapısının kimlerden oluştuğunu gazetelerde, televizyonlardan bir bir saydık. Paraların kimden geldiği biliniyor. Oradaki faaliyetleri nasıl ortaya çıkardığımızı yakinen takip eden bir isim Bahçeli. İnanarak söylediğini düşünmüyorum yeniden parlamentoya girebilme kaygısıyla söylediğini düşünüyorum.” ifadelerini kullandı. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar