HÜDA PAR'ın AKP'den kaç milletvekili kontenjanı istediği ortaya çıktı

HÜDA PAR'ın AKP'den kaç milletvekili kontenjanı istediği ortaya çıktı
AKP Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, listelerinden HÜDA PAR'a kaç tane milletvekili vereceklerini açıkladı. 

Terör örgütü Hizbullah''ın siyasi kolu olduğu iddia edilen HÜDA PAR, önümüzdeki seçimler için AKP ile el sıkışarak Cumhur İttifakı''na dahil oldu. HÜDA PAR''ın AKP listelerinden seçime gireceği belirtilirken, kaç vekil verileceği ise merak konusu oldu. AKP''li Ali İhsan Yavuz konuyla ilgili konuştu.

Cumhur İttifakı''na katılan HÜDA PAR''a kaç milletvekili verileceğiyle ilgili CNN Türk''te açıklama yapan AKP Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, "Biz HÜDA PAR''la çok rahat oturduk ve kalktık. Uygun bir sayıda olacak" dedi. 

Yavuz, Cumhur İttifakı ile ilgili "Pusulanın içinde herkesin yeri ayrı olacak, herkes kendi amblemiyle girecek. Herkesin Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan olacak" diye konuştu.

HÜDA PAR''A KAÇ VEKİL VERİLECEK?

HÜDA PAR''a kaç milletvekili verildiğine ilişkin de açıklama yapan Yavuz "Biz HÜDA PAR''la çok rahat oturduk ve kalktık. Ne yapacağımıza çok hızla karar verdik. Bizim listemizden yer vereceğiz. Karşılıklı uzlaşı içinde, bazı illerde net kazanabilecekleri yerlerden olmak üzere bir listede hızlıca anlaştık. Bugün de görüşeceğiz. Uygun bir sayıda olacak. 8-9 değildir. Türkiye''nin her tarafı için geçerli" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar