Kırmızı Oda dizisine bomba transfer! Itır Esen de dahil oldu

Kırmızı Oda dizisine bomba transfer!  Itır Esen de dahil oldu
Binnur Kaya'nın başrolde yer aldığı Kırmızı Oda dizisine yeni oyuncular dahil olmaya devam ediyor. Sevilen diziye Uğur Yücel'in ardından Yeşilçam'ın usta oyuncusu Itır Esen dahil oldu.

Kırmızı Oda dizisine bomba transfer

Gerçek hayat hikayelerini ekrana taşıyan TV 8'in sevilen dizisi Kırmızı Oda, yeni hikayeleriyle ekrana gelmeye devam ediyor. Başrolünü Binnur Kaya'nın üstlendiği diziye birbirinden kıymetli oyuncular da dahil oluyor. Yiğit Özşener, Esra Ronabar ve usta oyuncu Uğur Yücel'in ardından Itır Esen de diziye dahil oldu.

33. bölümle diziye katılan Itır Esen; Vahit'in eşi, Zafer'in annesi Nurcihan karakteri ile izleyici karşısına çıkacak. Zafer'in hayranlıkla bahsettiği, padişah soyundan gelme, aristokrat, saygın ve güzel bir kadın olan Nurcihan, tedavisi sırasında eşi Vahit'e destek olmaktan geri durmayacak. Vahit'in eşi Nurcihan ile ilişkisi, Doktor Hanım'ın üzerinde durduğu konulardan biri olacak.

Kırmızı Oda 33. bölüm Cuma akşamı saat 20.00'de TV8'de yayınlanacak. 

tir-eser.jpg
ITIR ESEN KİMDİR?

17 Aralık 1956 İstanbul doğumludur. Ünlü seslendirme sanatçısı Hayri Esen'in kızı olan Itır Esen, güzelliğinin farkında olarak fotomodellik yapmaya başlar. Bu sırada çekilecek olan Aşk-ı Memnu adlı dizide oynaması için yeni yüzler aranırken kendisine "Bihter" rolü teklif edilmiştir. Ancak Halit Refiğ, kendisini görür görmez "Nihal" karakterini uygun görür.

Yeşilçam'da yetişkin filmleri furyasının başlaması üzerine pek çok oyuncu gibi o da sinemayı bırakmış ve Yavuz Turgul'la evlenmiştir.

Bizim Aile, Gülen Gözler, Aile Şerefi gibi filmlerdeki rolü ile akıllara kazınmıştır. Günümüzde ise Yeditepe İstanbul, Aliye, Sınav, Doktorlar, Güneşi Gördüm, Saygı, Zümrüdüanka gibi pek çok sinema ve dizide yer almıştır.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar