Sabahattin Önkibar: "Devlet bey sifonu çekmiş..."

Sabahattin Önkibar: "Devlet bey sifonu çekmiş..."
Gazeteci yazar Sabahattin Önkibar, 'Saray'ın ses bombaları' başlığıyla kaleme aldığı yazısında, "Devlet bey sifonu çekmiş... Evet Bahçeli, eğitimsiz ve küfürcü amigo Yıldıray’ı süpürmüş…" ifadelerini kullandı.

Sabahattin Önkibar, Odatv'de 'Saray'ın ses bombaları' başlığıyla bir yazı kaleme aldı. Önkibar, yazısında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Başdanışmanı Yıldıray Çiçek hakkında önemli bir iddiayı gündeme taşıdı. Önkibar, "MHP’den bir mesaj aldım… Kendi ifadelerine göre, 'Devlet bey sifonu çekmiş...' Evet Bahçeli, eğitimsiz ve küfürcü amigo Yıldıray’ı süpürmüş… İlgilenenlere duyurulur…" şeklindeki ifadeleri kullandı.

Önkibar'ın yazısından ilgili bölüm şu şekilde:

YİMPAŞ-FUAT OKTAY VE SİFONU ÇEKEN BAHÇELİ   

AKP’nin atadığı TMSF Başkanı Ahmet Ertürk “İhlas Finans’ta açık bir hortumlama var” demesine ve dönemin Bakanı Ali Coşkun İhlas Finans’a el koymaya hazırlanmasına rağmen Erdoğan bunu izin vermedi. Niye acaba?

Keza aynı AKP iktidarı birkaç gün önce Kombassan ile Yimpaş gibi dindar insanları dolandıran İslamcı şirketleri korumaya aldı.

Yimpaş’ın korunmasında, oranın eski üst düzey yöneticisi olan Fuat Oktay’ın katkısı oldu mu bilmem ama, İhlas Finans olayında inisiyatif kullanan Erdoğan’dı.

NOT: MHP’den bir mesaj aldım… Kendi ifadelerine göre, “Devlet bey sifonu çekmiş...” Evet Bahçeli, eğitimsiz ve küfürcü amigo Yıldıray’ı süpürmüş… İlgilenenlere duyurulur…

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar