Sabah Gazetesi: "İyi tatiller Kadir Topbaş"

Sabah Gazetesi: "İyi tatiller Kadir Topbaş"
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, 2004 yılında kenti sel bastığında Brezilya’nın Sao Paulo şehrinde tatil yapıyordu.

 

AKP’nin medyadaki ‘amiral gemisi’ olan Sabah Gazetesi el değiştirmeden önce İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ı sert eleştirmişti.

2004 yılında şiddetli yağışın ardından İstanbul’u sel basmış, o dönem belediye başkanı olan Kadir Topbaş’ın ise Brezilya’nın Sao Paulo şehrinde tatilde olduğu öğrenilmişti. Sabah gazetesi 8 Ekim 2004 tarihli baskısında “Başkana iyi tatiller” manşetiyle çıkmıştı.

68814330-375898713083340-6499989688856608768-n.jpg

Aynı tarihte iktidara yakınlığıyla bilinen Sabah yazarı Mahmut Övür Topbaş’a yönelik, “Vekaletle İstanbul yönetilmez” başlığıyla bir yazı kaleme almıştı.

mah1.JPG

ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun İstanbul’daki sel baskını sırasında tatilde olmasına tepki gösteren Erdoğan, “CHP'li belediye başkanlarının neredeyse tamamı gerçek yüzlerini gösterdiler. Dertlerinin kendi kişisel ve ideolojik iktidarlarını inşa etmek olduğu attıkları her adımda ortaya çıktı. İstanbul'u sel bastı, beyefendi tatilde. Ben başbakanlığımda da cumhurbaşkanlığımda da böyle tatil yapamadım” şeklinde konuştu.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar