Rüyada uçurtma uçurmak ne anlama gelir?

Rüyada uçurtma uçurmak ne anlama gelir?
Rüya uçurtma uçurmak hayırlı bir olaya vesile olabileceği gibi olumsuz sonuçlar da doğurabilecek bir olay olarak yorumlanmaktadır.

Uçurtma uçuran kişinin itibar sahibi olmak ve etrafındaki insanları etkilemek için yalanlar söyleyebileceği anlamına gelmektedir. Eğer kişi kendisini bu durumda görüyorsa, kendisinin böyle bir şey yapacağı anlamı da çıkmaktadır. Eğer kişi rüyasında başkasını bu şekilde gördüyse, bu durumda o kişiden uzak durmalıdır.

Rüyada uçurtma görmek birkaç farklı şekilde yorumlanır. İlk olarak bu durum yüksek makamları işaret etmektedir. Bir diğer yorumu ise kişinin evinin etrafında kötü bir olay gerçekleşeceği ama kişinin bu olaydan herhangi bir zarar görmeyeceğidir. Fakat bu olayın sonucunda kişinin yakın çevresinden biri zarar görebilir.

Rüyasında uçurma satın alan kişi izzet ve şeref sahibi olacaktır. Eğer bir işte çalışıyorsa bu işte yükselecek ve saygı gören bir insan konumuna gelecektir. Ayrıca rüyada uçurtma görmek, kişinin uzak diyarlara bir yolculuk yapacağı şeklinde de yorumlanmaktadır.

  

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar