Rüyada şimşek görmek ne anlama gelir?

Rüyada şimşek görmek ne anlama gelir?
Rüyada şimşek, yağmur ve fırtına gibi doğa olaylarını görmek, genellikle kar ve kazancın artacağına ve aynı zamanda korkuya işaret eder.

Evin içine şimşek çakması ise zenginliğe, karanlıkta gök gürültüsüz şimşek çakması ise gam ve kederlerden kurtulmaya işaret eder. Rüyada şimşek görmek, genellikle korkuya işaret eder ve şiddetli olaylarla ilişkilendirilir. Özellikle şimşek çaktığını gören kişi, bir korku veya endişe yaşayabilir veya beklenmedik bir olayla karşılaşabilir.

Rüyada şimşek çakmasıyla birlikte yağmur yağıyorsa, kötü ve çirkin bir olayla karşılaşılacağı veya kötü bir davranışta bulunulacağı şeklinde yorumlanır. Rüyada rüzgar ve yağmur ile karışık şimşek görmek ise işlerin hızla ilerleyip genişleyeceğine ancak bununla beraber korkulu ve endişeli günler yaşanacağına işaret eder.

Arka arkaya şimşek çakması ise bolluk ve bereketin olacağına, rüyayı görenin ve çevresindeki insanların bolluk içinde olacaklarına yorumlanır.

Rüyaların tabirleri konusunda pek çok kişi bulunmaktadır. Rüyada gördüğü her olayın anlamını merak eden insanlar, rüyalarını araştırarak anlamlandırmaya çalışırlar. Şimşek görmek de bu rüya tabirleri arasında merak edilenler arasındadır.

Genel olarak, rüyada şimşek görmek, rüya sahibinin yakın bir zamanda güzel haberler alacağını işaret eder.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar