Rüyada serçe görmek ne anlama gelir?

Rüyada serçe görmek ne anlama gelir?
Rüyada serçe görmek ne anlama gelir sizler için derledik.

Rüyalar çoğu kez bizlere farklı işaretler verir. Bazen geleceği gösterirken, bazen güzel bir olayın haberini verir. Rüyada serçe görmek ise genel olarak hayırlı kısmetlere delalet eder.

RÜYADA SERÇE GÖRMEK

Rüyada serçe görmek olgun, görgülü, ahlaklı, asil, tuttuğunu koparan ve hoş bir erkeğe yorumlanır. Eğer rüyayı gören kişi bekar bir kadınsa, tıpkı bu tipte bir erkekle yollarının kesişeceğine, gözünün açık olması gerektiğine, bu erkekle güzel bir ilişki yaşayacağına, hatta evlenebileceğine ve mutluluğa delalet eder.

Eğer evli bir kadın rüyasında serçe görmüş ise, kocasının kendisine karşı tutumundan hoşnut olmadığına, kocasından yana yüzünün gülmediğine, memnun olmadığına, daha fazla ona ve kötü huylarına katlanmak istemediğine, şayet boşanma gibi bir karar vermişse bu kararın mantıklı olduğuna yorumlanır.

Bekar bir erkek rüyasına serçe görmüşse, bu erkeğin artık olgunlaşması gerekmektedir. Kişi özellikle gönül işlerinin yolunda gitmediğini bilmektedir. Kadınlara karşı daha saygılı, daha ahlaklı ve daha hoşgörülü davranması gerektiğine dair bir işarettir. Rüyasında serçe gören erkek ilişkilerinde karşısındaki kişiye haksızlık etmekten vazgeçmeli ve sevdiği kimseye sahip çıkmalıdır.

Eğer evli bir erkek rüyasında serçe görmüşse, eşine karşı daha saygılı olması gerektiğini bilmelidir. Eşini sevmeli ve ona değer vermelidir. Rüyada görülen serçe, kanatlı bir hayvan olup eşinin yuvadan gidebilme ihtimaline karşı bir işarettir. Bu duruma tepki vermek ve daha fazla günaha girmek yerine evli erkek, karısına daha düzgün davranmalıdır.

Rüyada bir dalda serçe görmek kısmet anlamına gelmektedir. Bu kısmet evlilik, bir iş ya da miras olabilir. Eğer serçeyi dala konarken görmüşseniz o halde kısmetinizin ayağınıza kadar geldiğine delalet eder. Rüyada konduğu daldan uçan serçe görmek ise, rüya sahibinin ayağına kadar gelen kısmeti bile isteye teptiğine yorumlanır.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar