Rüyada köpek görmek ne anlama gelir?

Rüyada köpek görmek ne anlama gelir?
Rüyasında köpek gören vatandaşlarımız "Rüyada köpek görmek ne anlama geldiğini merak ediyor. Bizlerde sizler için derledik.

Rüyada köpek görmenin anlamı, insanların en çok merak ettiği konular arasında yer alıyor. Rüyada köpek görmenin anlamı görülüş şekline göre farklılık gösteriyor. Ancak köpek genel olarak olumlu olarak yorumlanmakta.

Rüyada köpek görmenin çeşitli yorumları bulunuyor. Rüyada köpek gören kimse psikolojik anlamda sorunlar yaşayabilir. Rüya tabircisi İmam Nablusi, Rüyada köpek gördükten sonra telaşla uyanıldığında bir süre uyanık kalınması gerektiğini ardından da bir bardak su ile “Allâhümme innâ neûzü bike min ameli’ş-şeytani ve seyyiâti’l-ahkâm.” duası okumasını öneriyor.

RÜYADA KÖPEK GÖRMEK NE DEMEK?

Köpekler sadık olarak bilinir, ancak rüyada görünen köpeklerse tam aksine sadık olmayan, uzak olan anlama gelir. Bazen olumlu manada kapıda bekleyen ısrarcı köpeği simgelerken, bazen de dilenciye yorulur. Gerçekte sadık olarak tanımlanan köpekler bazen rüyada da sadık olan simgesiyle(rüya gören kişinin); malını ve canını koruduğunu gösterir. Rüya tabiri olarak ise nefsini ve tez canlılığını koruduğuna işarettir. Kimi zaman bu anlamları ifade ederek beliren köpek, farklı yönleriyle de görünebilir. Örneğin; Ağzı salyalı saldırmayan ama saldıracak hissi veren köpek vardır. Bu da çok yakınınızdan kötü sözler işitileceğine, kulak kızartan hakaretler duyulacağına yorulur. Sadece köpek görmekle kalmayıp, köpeğe nimet sunmak, yakınlaşmak için çabalamak ve sevmek için dokunmaya çalışmak bol rızka işarettir. Kişinin iş hayatında başarıyı yakalayacağına da yorulur.

RÜYADA KÖPEK GÖRMEK NEYE İŞARETTİR?

Rüyada köpek görmek doğrudan düşman edinmeye işarettir. Ancak bazı durumlarda dolaylı olarak iş hayatında başarıya ulaşılacağına da işarettir. Belirsiz şekilde görünen köpeğin; yakın çevredeki herhangi birinin düşman olabileceğine işarettir. Direk kendini gösteren köpekse yakın zamanda düşman edileceğine işarettir. Köpeğin bizzat size yaklaşması da belirtildiği gibi iş hayatında başarıyı sağlayacak olmasına işaret eder. Bazen yaklaşan köpeğin niyetini anlamakta zorlanılabilir. Niyetsiz yaklaşan köpek için düşman edinilmesi kuvvetli muhtemel olurken, ısırma içgüdüsü bulunmayan köpeğin yaklaşması, iş hayatında başarılı olunacağını gösterir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar