Rüyada cinnet geçirmek ne demek?

Rüyada cinnet geçirmek ne demek?
Rüyada cinnet geçirmek diyanet rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan allah’ın izniyle kurtulacağına, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine işaret eder.

Rüyada cinnet geçirmek kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine delalet etmektedir. 

Rüyada cinnet geçirmek gördüyseniz: Hayatınızın belli bir sayfasında önemli bir değişiklik olabilir. Rüyada cinnet geçirmek çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine rivayet eder. 

Rüyada babanın cinnet geçirmesi insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine inanılır. 

Rüyada sevdiğin birinin cinnet geçirdiğini görmek sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına işarettir. 

Rüyada cinnet görmek kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına, önündeki engellerin ortadan kalkacağına tabir olunur. Rüyada cinnet geçirdiğini görmek aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine alamet etmektedir. 

Rüyada birinin cinnet geçirdiğini görmek büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, çok başarılı işler gerçekleştireceğine delalettir. Rüyada annenin cinnet geçirmesi maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına işaret etmektedir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar