Rüyada aşık olduğunu görmek ne anlama gelir?

Rüyada aşık olduğunu görmek ne anlama gelir?
Rüyada aşık olmak, belâya, üzüntü ve kedere işâret eder. Rüyada âşık olduğunu görmek, bir belâya uğramaya ve üzüntüye düşmeye işâret eder. Yine rüyada aşık olduğunu görmek, rüya sahibinin gizleyemediği bir sözü açılmasına da işâret eder.

Rüyada aşık olunan kişinin öpülmesi; rüya sahibinin medeni haline göre farklılık göstermektedir. Rüya sahibi evliyse; eşinden bekar ise varsa sevgilisinden bir hayır görecektir. Rüyayı gören bireyin en zor zamanlarında yanında sevdiği kişi yer alacaktır. Rüya sahibinin hayatında birinin olmaması halinde hayatına biri girecektir. Bu rüyanın rüya alimleri tarafından çok olumlu bir şekilde yorumlandığını belirtmek önemlidir.

Rüyada aşık olmak, belâya, üzüntü ve ke­dere işâret eder. Rüyada âşık olduğunu görmek, bir belâya uğramaya ve üzüntüye düşmeye işâret eder. Yine rüyada aşık olduğunu görmek, rüya sahibinin gizleyemediği bir sözü açılmasına da işâret eder. Bazı kere de rüyada aşık olmak, uyanıkken bir şeye düşkünlüğe, hasta için üzüntü ve ke­dere ve fakirliğe işâret eder. Rüyada görülen aşık kimse, iyi veya kötü işleri arzu eden bir kimseye işârettir. Rüyada severek bir iş yaptığını ve onu yaptıkça zevk aldığını görmek, nefsin arzusu­na uymaya ve sonu gelmez işler peşinde koş­maya işâret eder.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar