Rusya'da dehşete düşüren olay! Yüzünde sadece gözleri kaldı

Rusya'da dehşete düşüren olay! Yüzünde sadece gözleri kaldı
Rusya'da 20 yaşındaki Rus güzellik uzmanı Tatyana Loskutnikova, yürürken 10 köpeğin saldırısına uğradı. Genç kız, yüzünde sadece gözleri kalacak şekilde tanınmaz halde bulundu.

20 yaşındaki Rus güzellik uzmanı, korkunç bir saldırı sırasında bir grup vahşi köpeğin yüzünü yemesinin ardından yaşam mücadelesi veriyor. Yüzünde yalnızca gözleri kalan genç kızı çevredekiler can havliyle kurtarmaya çalıştı.

Tatyana Loskutnikova, 23 Aralık sabahı Sibirya'nın en doğusundaki Ulan-Ude kentinde yürürken 10 köpek tarafından saldırıya uğradı. Hayvanlar, termometrelerin eksi 22 dereceyi gösterdiği bölgede, genç kıza saldırarak kıyafetlerini parçaladı. Genç kızın yüzüne de saldıran vahşi köpekler, Tatyana'nın yüzünün neredeyse tamamını yedi. Genç kızı kemiklerine kadar kemiren hayvanlar, çevredekilerin yardıma koşmasıyla dağıldı.

rus1.jpg

YÜZÜ TANINMAYACAK HALDE

Haber Global'de yer alan habere göre, Olay yerine ilk ulaşan Alexandra Andreevna, bir sopayla hayvanlara vurarak uzaklaştırmaya çalıştı. Çevredekiler de çitlere vurarak gürültü çıkarmaya ve hayvanları korkutmaya çabaladı.

Köpeklerden biri, kurtarma ekibine katılan bir polise saldırdı. Polis memuru hayvanı silahla vurarak öldürmek zorunda kaldı. Kurtarma görevlileri, nihayet Loskutnikova'ya ulaşabildiklerinde, göz kapakları bile sökülmüş halde, yüzünün "tanınmayacak kadar hasar görmüş" olduğunu gördüler.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, genç kızın hali karşısında dehşete düşerken, Tatyana Loskutnikova durumu kritik bir şekilde hastaneye kaldırıldı. Şu anda yoğun bakımda olan 20 yaşındaki genç kız, ventilatöre bağlı durumda ve bilinci kapalı şekilde tıbbi olarak komaya girmiş halde. 

Polis ekipleri, Tatyana'nın ölümcül şekilde yaralanmasına neden olduğuna inandıkları on başıboş köpeği vurdu. Aşırı derecede saldırgan olan hayvanlara, kuduz bulaşıp bulaşmadığını belirlemek için kontroller devam ediyor.

rus3.jpg

"SADECE GÖZLERİ KALDI"

Hastane sözcüsü, "Kadının vücudunun her bölgesindeki deri ve et parçalanmış durumda. Sadece gözleri yüzünde kaldı." dedi. 

Cumhuriyet Klinik Hastanesi başhekimi Dr. Igor Shpak, "Kurban, anti-şok tedavisi sonrası yoğun bakımda. Cerrahlar, beyin cerrahları, travmatologlar, kulak burun boğaz uzmanları ve çene cerrahları hayatını kurtarmak için savaşıyor. Hasta bize çok ciddi bir durumda, hemorajik ve ağrılı şok geçirerek teslim edildi. Yüzünde, vücudunda ve bacaklarında çok sayıda yırtık ve ısırılmış yaralar vardı. Hasar yüzdesi son derece yüksek. Kan basıncı son derece düşük." açıklamasında bulundu.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar