Rüştü Onur Atilla nasıl kilo verdi? Rüştü Onur Atilla kimdir? Rüştü Onur Atilla kaç yaşında, nereli?

Rüştü Onur Atilla nasıl kilo verdi? Rüştü Onur Atilla kimdir? Rüştü Onur Atilla kaç yaşında, nereli?
Güldür Güldür Show'un oyuncularından Rüştü Onur Atilla 45 kilo verdi. Bu haberin ardından gündem olan ünlü oyuncu insanlar tarafından merak edilmeye başlandı. Peki Rüştü Onur Atilla nasıl kilo verdi? Rüştü Onur Atilla kimdir? Rüştü Onur Atilla kaç yaşında, nereli?

Oyuncu Rüştü Onur Atilla, son dönemde verdiği kilolarla dikkatleri üzerine çekerken, sevenleri tarafından son halini merak ediliyor. Rüştü Onur Atilla'nın kim olduğu ve kaç yaşında olduğu da araştırma konusu haline geldi. Uzun süredir "Güldür Güldür Show" programındaki performansıyla tanınan Atilla, mide küçültme ameliyatı geçirerek bir yılda 45 kilo verdi. Peki Rüştü Onur Atilla nasıl kilo verdi? Rüştü Onur Atilla kimdir? Rüştü Onur Atilla kaç yaşında, nereli?

RÜŞTÜ ONUR ATİLLA KİMDİR?

Rüştü Onur Atilla, Türk tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu olarak bilinmektedir. 18 Mayıs 1986'da İstanbul'da doğan Atilla, Anadolu Üniversitesi ile birlikte PERA Güzel Sanatlar Akademisi Oyunculuk Bölümü'nden mezun olmuştur. Tiyatro ile ilgilenmeye Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi'nde başlamıştır ve 2001 yılından beri çeşitli tiyatrolarda görev almıştır. Güldür Güldür Show programında rol almasıyla da tanınmaktadır. Rüştü Onur Atilla, Sinem Atilla ile evlidir ve Kemal ile Uygar adında iki oğlu vardır.

RÜŞTÜ ONUR ATİLLA NASIL KİLO VERDİ?

Ünlü oyuncu 1 sene önce mide küçültme ameliyatı geçirmişti. Riskli olmasına rağmen ameliyatı başarılı geçen oyuncu 1 senede 45 kilo verdi.

RÜŞTÜ ONUR ATİLLA'NIN YER ALDIĞI FİLMLER VE DİZİLER NELER?

Atilla'nın filmografisi şu yapımları içermektedir:

2007: Kavak Yelleri

2007: Şen Yuva

2009: Huzurum Kalmadı

2009: Kahve Bahane

2013: Güldür Güldür

2014: Eyyvah Eyvah 3

2014: Yola Çıkmak

2016: Dedemin Fişi

2017: Salur Kazan

2018: Cici Babam

2019: Hareket Sekiz

2019: Gel Hemşerim, Yarışma (Sunucu)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar