Menzil şeyhinin oğluna krallar gibi karşılama! Avrupa’da gövde gösterisi

Menzil şeyhinin oğluna krallar gibi karşılama! Avrupa’da gövde gösterisi
Menzil Şeyhlerinden Seyyid Muhammed Fettah'ın oğlu Galip el Hüseyni, Avrupa'da milyonluk aracı ve korumasıyla müritleri tarafından krallar gibi karşılandı. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Son günlerde ortaya çıkan görüntülerle birlikte Menzil tarikatının serveti yeniden tartışma konusu haline geldi. Sosyal medyada sık sık lüks araçları ve gösterişli karşılamalarıyla dikkat çeken tarikat üyeleri, servetlerini açıkça sergilemeye devam ediyor.

Tarikat üyeleri arasında "Gavs" olarak bilinen Şeyh Abdulbaki Elhüseyni'nin ölümü, yönetimde 'eş şeyhlik' kavramının ortaya çıkmasına neden oldu. Bu durum, servetten ailenin tüm üyelerinin faydalanmaya başlamasına yol açtı.

111.jpg

MİLYONLUK ARACINDAN GÜLLERLE KARŞILANDI

Son olarak, Seyyid Muhammed Fettah'ın oğlu Galip El Hüseyni'nin Avrupa'da karşılanma anı sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Hüseyni'nin milyonluk Mercedes cipi ve korumasıyla birlikte tarikat üyelerinin yanına gelmesi, bina girişinde küçük çocuklar tarafından güllerle karşılandığı görüntülendi.

222.jpg

LÜKS YAŞAMLARINI SERGİLİYORLAR

Geçtiğimiz günlerde Menzil Tarikatı lideri Muhammet Saki Elhüseyni'nin oğlu, Rağıp El Hüseyni'nin sosyal medyada paylaşılan görüntüsü gündem olmuştu.

Sosyal medyada hızla yayılan videoda, Menzil şeyhi Muhammet Saki Elhüseyni'nin oğlu olan Rağıp El Hüseyni'nin, lüks aracından inerken kendisi için şemsiye tutulduğu görünüyordu.

640xauto-001-001.webp

Cemaatin bir üyesi tarafından çekilen videoda. şeyh oğlunun bu kadar lüks bir yaşam sürmesi, birçok kişinin tepkisine neden olurken, aracın fiyatının 20 milyon olması ise büyük tepki çekmişti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar