Rus mankenden Türk polisine övgü

Rus mankenden Türk polisine övgü
Rus manken Elena Sergeva, kapkaççılara kaptırdığı çantasını bulan Türk polisine teşekkür etti.

Şişli'de yürüyüş yaparken İçerisinde 20 bin liralık cep telefonu, ev anahtarı, izin belgesi ve muhtelif kartları ile birlikte çalınan çantasının peşinden koşan genç kadın,  hırsızı yakalayamadı. Kapkaççı dakikalar içerisinde kayıplara karıştı.

manken.jpg

GİYDİĞİ TİŞÖRT YAKAYI ELE VERDİ

Sokak ortasında çaresiz kalan Elena Sergeva hemen durumu polise bildirdi. Konuyla ilgili çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri kamera görüntülerinden kimliğini belirlediği şüphelinin peşine düştü.
Olay sırasında giydiği kıyafetlerle sokağa çıkan şüpheli yakayı ele verdi. Bir alt sokağa kaçtığı tespit edilen şüpheli saklandığı adreste gözaltına alındı.

11 Adet suç kaydı olan şüpheli Yasin B.'nin çantayı başka bir yere attığı tespit edildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen kapkaççı tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Polis çantanın bulunması için çalışmalarını sürdürüyor.

yeni-psd-rus-manken.jpg

UZUN SÜRE ÇANTASI İÇİN KOŞTU

Öte yandan olayla ilgili ortaya çıkan görüntülerde genç kadının çantasını çalan kapkaççının hızla kaçtığı ve Elena S'nin peşinden koştuğu anlar görülüyor. 

yeni-psd-2.jpg

"HAYATIMIN EN KORKUNÇ ANIYDI"

İstanbul'da Uluslararası İlişkiler alanında da çalıştığı öğrenilen Sergeeva yaşadığı bu korku dolu anların ardından sosyal medya üzerinden bir paylaşım yaparak şunları söyledi; "Yaşadıklarım çok uzun bir hikaye ama kısaca anlatmam gerekirse. Soyuldum, hayatıma ilk kez böyle bir duruma maruz kaldım. Çok stresli ve korkunç bir andı. Çantamdaki her şeyi çaldı. Peşinden gittim ama olmadı. Neyse ki polisler o adamı yakaladı. Telefonumu aldılar ama çantamda geri kalanlar bulunmadı. Onlar uçtu gitti. Polis ekipleri çok güzel çalıştı. Onları tebrik ederim" dedi.

SABAH

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar