Antalya'da korkunç kaza! Minibüs vatandaşların arasına daldı

Antalya'da korkunç kaza! Minibüs vatandaşların arasına daldı
Antalya Manavgat'ta kazada yaralanan motosiklet sürücüsünün yardımına koşan 3 kişiye çarptı minübüs çarptı. Alkollü olduğu iddia edilen minibüs sürücüsü çevredekiler tarafından darp edilirken, biri ağır, 4 yaralı hastaneye kaldırıldı.

Hasan Sayman yönetimindeki motosiklet, kontrolsüz kavşakta Yunus Emre Özdemir yönetimindeki hafif ticari araç ile çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü Sayman yaralandı. Sayman’ın yardımına diğer aracın sürücüsü Özdemir ile çevredeki Ferhat Baran ile Azeri uyruklu Şamil İslam Aghaliye koştu. Bu sırada minibüs sürücüsü, yaralı sürücü ile yardımına koşanlara çarptı. 4 kişi, yaklaşık 10 metre savruldu. İhbar üzerine kaza yerine sağlık ekipleri sevk edildi.

İlk müdahaleleri kaza yerinde yapılan yaralılardan Sayman ve Aghaliye Manavgat Devlet Hastanesi'ne, Özdemir ve Baran da özel hastaneye götürüldü. Durumu ağır olan Sayman yoğun bakıma alındı.

DARBEDİLEN SÜRÜCÜ KAÇTI

Kazadan sonra bölgede toplanan vatandaşlar alkollü olduğu iddia edilen minibüs sürücünü darbetti. Minibüs sürücüsü kaçarken, çevredekiler aracın içinde çok sayıda boş alkollü içecek kutusu gördüklerini söyledi. Kaza anını anlatan bir kişi, "Burada yatıyordu, araba geldiğinde gençleri ta buraya fırlattı. Hafif ticari vurduğunda orada yatıyordu. Arkadaşlar da gençler de onu kaldırmaya geliyordu. Son surat geldiğinde vurunca ta oraya gittiler. Bu kaçtı zaten hemen. Arabanın içi de tamamen alkol dolu" diye konuştu. (DHA)

minibus-yarali-ile-yardimina-kosan-3-kisiye-carpti-5650-dhaphoto8.jpgminibus-yarali-ile-yardimina-kosan-3-kisiye-carpti-5650-dhaphoto6.jpgminibus-yarali-ile-yardimina-kosan-3-kisiye-carpti-5650-dhaphoto4.jpgminibus-yarali-ile-yardimina-kosan-3-kisiye-carpti-5650-dhaphoto2.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar