Rus güzellik kraliçesi gerçek fotoğraflarının ortaya çıkmasının ardından alay konusu oldu

Rus güzellik kraliçesi gerçek fotoğraflarının ortaya çıkmasının ardından alay konusu oldu
Mrs. Russia yarışmasında Rusya'nın en güzel kadını seçilen Natalya Oskar'ın basına yansıyan fotoğrafları ile gerçek fotoğrafları arasındaki fark sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

Fazla estetikli görünmesine rağmen birinci olduğu için eleştirilen Oskar'ın eşinin, yarışmanın sponsorlarından biri olduğu ortaya çıktı.

Rusya’da düzenlenen Mrs. Russia adlı güzellik yarışmasının birincisi Natalya Oskar şu sıralar sosyal medya kullanıcılarının dilinde. Oskar'ın gerçek hali ile basına yansıyan kareleri arasındaki büyük fark alay konusu oldu.

3e3e.jpg

Bir çocuk annesi olan 34 yaşındaki güzel, Habarovsk kentinde düzenlenen Mrs. Russia yarışmasından birincilikle ayrıldı. Kazandığı anları sosyal medya hesabında paylaşan Oskar'a binlerce beğeni ve yorum yağdı.

Ancak Oskar'ın yarışmanın birincisi olduğu anlar televizyonda ve medya kuruluşlarında da yer buldu. Yayınlanan karelerde Oskar'ın bambaşka görünmesi dikkat çekti.

55.jpg

Oskar, sosyal medya paylaşımlarında her zaman makyajlı ve pürüzsüz bir cilde sahip olduğu kareleri yayınlıyor.

Oskar'ın gerçek halinin bu kadar farklı olması ise linç kampanyalarının başlamasına neden oldu. Kimileri basına yansıyan karelerin yanlış açıyla çekildiğini savunurken kimileri Oskar'ın fazla estetikli olmasına rağmen yarışmasını eleştirdi.

ee-001.jpg

ESTETİK İDDİALARI YALANLADI

Öte yandan, 83 kişiyi geride bırakarak birinci olan Natalya Oskar, yarışmayı kazanmak için çok çabaladığını belirterek estetikli olduğu iddialarını yalanladı.

yyh.jpg

EŞİ YARIŞMANIN SPONSORLARINDAN

Öte yandan, Oskar'ın eşinin 45 yaşındaki milyarder Roman Bezmaternykh olduğu ortaya çıktı. Oskar'ın eşi yarışmanın sponsorlarından biri.

ei.jpg

Daily Mail'in haberine göre, insanlar Oskar'ın böyle görünürken yarışmayı kazanmasını garip buluyor. Kraliçenin eşinin yarışmanın sponsorlarından biri olması ise soru işaretlerine neden oldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar