ABD'de yaşayan Tolga Karel Erdoğan'ı desteklediğini açıklamıştı! Özgür Demirtaş'ın ekonomi yorumlarından rahatsız oldu

ABD'de yaşayan Tolga Karel Erdoğan'ı desteklediğini açıklamıştı! Özgür Demirtaş'ın ekonomi yorumlarından rahatsız oldu
Bir dönem Kanal D ekranlarında yayınlanan ‘Yaprak Dökümü’ isimli diziyle tanınan ve daha sonra hayatını ABD’de sürdüren Tolga Karal, Özgür Demirtaş'ın ekonomi yorumunu paylaşarak bakın ne dedi.

HANDE KARACAN/ GÜNBOYU

Türkiye'yi terk ederek yurtdışına yerleşen oyuncu Tolga Karel, Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'ne dair açıklamalarıyla gündemden düşmemişti.

Karel, sonuçlara ilişkin "Olmasını beklediğim oldu. Bu günden sonra daha çok çalışacağız. Yeni Türkiye ile dünya yeniden tanışacak" ifadelerini kullanmıştı.

ysp.jpg

Karel şimdi ise Özgür Demirtaş paylaşımıyla dikkat çekti. "İşsizlik ve büyük pahalılık geliyor… ve ben çok ÜZGÜNÜM. Yüzlerce uzman çok uyardı, çok konuştu. Yapmayın dedik, etmeyin dedik. Bu yol yanlış dedik. Ülkenin bu durumda olmasına çok üzgünüm. Olan yine garibana olacak" diyen Demirtaş'ı eleştiren Tolga Karel şunları yazdı:

"Demirtaş'ı severim fikirleri bakış açışını takip ederim fakat karşılaştırmalı ekonomi yazmadığı ve doğru referansı göstermediği için sanki her şeyi en kötü Türkiye yapıyormuş gibi görünüyor. Arkadaşlar bugün Amerika da Avrupa da sıkıntıda sorun sistemin kendisi sistemin ne yazık ki..."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar