Rus doktorlar açıkladı: Karaciğere zarar veriyor! Herkesin evinde bulunuyor...

Rus doktorlar açıkladı: Karaciğere zarar veriyor! Herkesin evinde bulunuyor...
Rusya'da doktorlar tarafından ortak bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada karaciğere ciddi zararlar veren 3 madde paylaşıldı. Maddeler arasında bulunan meyve tüketimi ise dikkat çekti. İşte meyve tüketirken dikkat etmeniz gerekenler...

Rus doktorlar tarafından karaciğer sağlığını ciddi oranda etkileyen 3 madde paylaşıldı. Açıklanan maddelerden ilki meyve tüketimi oldu. Rus doktorlar fazla meyve tüketiminin karaciğer sağlığını etkilediğini ve bu duruma dikkat edilmesi gerektiğini belirtti.

resim-2024-03-01-121746601.png

Bir diğer madde ise hareketsiz yaşam oldu. Doktorlar hareketsiz yaşam tarzına sahip insanların karaciğerlerinin iyi çalışmadığını ve bu durumun ciddi sorunlara yol açtığını belirtti. Son madde ise düzenli ve sürekli olarak ilaç kullanımı oldu. Doktorlar tarafından kontrolsüz reçetesiz ilaç kullanımın karaciğerde hayati tehlikelere varan sağlık sorunlarına yol açtığını belirttiler.

4601402.jpg

KARACİĞER SAĞLIĞINIZ İÇİN DETOKS YAPIN

Karaciğer sağlığını korumak isteyen insanlar için detoksun birçok faydası bulunuyor. Detoks sayesinde karaciğer bütün zararlı maddelerden arındırılıyor. Ayrıca detoks yapmak için herhangi bir kuruluşa gitmenize gerek yok. Evde kendinizin hazırladığı tariflerle karaciğer sağlığınızı olumlu yönde etkileyebilirsiniz.

resim-2024-03-01-121622200.png

KARACİĞERİ TEMİZLEYEN DETOKS İÇECEĞİ

Malzemeler:

  • 1 su bardağı maydanoz
  • 5 adet kereviz sapı
  • 6 su bardağı su
  • 3 adet limon

thumbs-b-c-325ef7895e174eabcb73d1d385b9e515.jpg

Hazırlanışı:

İlk olarak malzemeleri iyice yıkayın. Su hariç tüm malzemeleri blendera koyun ve pürüzsüz hale gelinceye kadar karıştırın. Ardından suyu ekleyin ve iyice karıştırın.

Bu içeceği her öğünden önce 1 bardak içmek faydalı olabilir. Ancak detoksun 3 günden fazla tüketilmemesi gerekmektedir. Detoksun etkisini artırmak için gün içinde bolca su içmeyi de ihmal etmemek de gerekiyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar