Ruhsatsız tabanca ile yakalandı! Tüfek ruhsatı gösterdi

Ruhsatsız tabanca ile yakalandı! Tüfek ruhsatı gösterdi
Aksaray'da bir şahıs aracında ruhsatsız tabanca ile yakalandı. Şahıs “Taşımıyorum bozuk” diyerek polise tüfek ruhsatı gösterdi.

Aksaray'da ruhsatsız tabanca ile yakalanan sürücünü emniyet görevlilerine tabancıyı taşımadığını iddia etti. Gülağaç Yolu Kireçlik Mevkiinde gerçekleşen olay, gece yarısı Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yapılan asayiş ve trafik uygulamasında ortaya çıktı.

İl Emniyet Müdürlüğü asayiş ile trafik şubesi ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, Ali B. (38) idaresindeki 51 ACV 230 plakalı otomobil durduruldu. Araçta yapılan kontroller sırasında, araç içerisinde gizlenmiş bir adet ruhsatsız tabanca bulundu.

aw189040-02.jpg

ÖNCE BOZUK DEDİ SONRA TÜFEK RUHSATI GÖSTERDİ

Sürücü Ali B., tabancayı taşımadığını iddia etti. Daha sonra ise bulunan tabancanın bozuk olduğunu savundu. Ancak bu bahaneler kabul görmeyince, sürücü "Ruhsatım var" diyerek tüfek ruhsatını gösterdi.

Olayı araştıran bekçiler, sürücünün tabanca taşıma gerekçesini de kabul etmedi. Son olarak sürücü, "Benim, tamir için taşıyorum" diyerek yeni bir açıklama yaptı. Tabancanın durumu incelendikten sonra ruhsatsız olduğu belirlendi.

Sürücü, ruhsatsız tabanca taşımaktan dolayı gözaltına alındı olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar