RTÜK yine şaşırtmadı! İşte Esra Erol'daki skandala verilen ceza

RTÜK yine şaşırtmadı! İşte Esra Erol'daki skandala verilen ceza
Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Üyesi (RTÜK) İlhan Taşcı, ATV’de Esra Erol’un programında bir kadının, çocuğunun kocasından değil komşusundan olduğunu öğrenince sevinç gösterisi yaptığı yayını twitterdan yaptığı paylaşımlarla eleştirdi. RTÜK'ün yalnızca % 2 idari para cezası verdiğini söyleyen Taşcı, "Reyting ve para uğruna topluma kıyılıyor, yazık!" dedi.

Esra Erol'un programında, evli bir kadının çocuğunun komşusundan olduğu orataya çıkınca, kadının sevinç çığlıkları atması, sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Bu durumu değerlendiren, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Üyesi (RTÜK) İlhan Taşcı, "ATV’de Esra Erol’un programında bir kadının, çocuğunun kocasından değil komşusundan olduğunu öğrenince sevinç gösterisi yaptığı yayına RTÜK yalnızca % 2 idari para cezası verdi. Aynı yayın farklı bir kanalda olsaydı kapatılırdı. Reyting ve para uğruna topluma kıyılıyor, yazık!" ifadelerini kullandı 

"SARAYIN GÖZDESİ OLMAK..."

RTÜK tarafından verilen para cezasının toplumu yatıştırmak için kullanıldığına dikkat çeken Taşcı, "İktidarın sesi, Sarayın gözdesi olmak RTÜK tarafından korunup, kollanmak için yeterlidir. Oy çokluğuyla alınan karar, bilinen bu gerçeğin tescilidir. Bu ceza göstermeliktir ve amacı toplumdaki infiali yatıştırmaktır. Hepsi o kadar!" dedi. 

ekran-alintisi-015.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar