Ronaldo'nun kız kardeşi Katia özel jetiyle yasağı deldi

Ronaldo'nun kız kardeşi Katia özel jetiyle yasağı deldi
Portekiz'de Ronaldo ailesinin karantinayı hiçe saydığı davranışları tepki çekerken, kız kardeşi Katia'nın karantinayı delip uçakla Brezilya'ya kaçması ülke kamuoyunda büyük tepki topladı.

Portekiz'de son günlerde gündemi en çok meşgul eden konulardan biri, Ronaldo ve ailesinin karantinaya rağmen rahat bir hayat yaşaması.

Dünya Sağlık Örgütü ve devletlerin tüm yetkilileri halka "Evde kal" çağrısı yaparken, Portekiz'de yaşamını sürdüren Cristiano Ronaldo ve ailesi karantinayı hiçe saymaya devam ediyor.

Hürriyet'ye yer alan habere göre Portekizli yıldızın karantinayı delerek antrenman yapması sıcaklığını korurken, bir  skandal da kız kardeşinden geldi.

PORTEKİZ, RONALDO'NUN KIZ KARDEŞİ KATİA'YI KONUŞUYOR 

Portekiz'de Ronaldo ailesinin karantina karşıtı yaşam tarzı tepki çekerken, kız kardeşi Katia'nın karantinayı delip uçakla Brezilya'ya kaçması büyük tepki topladı.

TEPKİ ÇIĞ GİBİ BÜYÜDÜ 

Ülkeden çıkış yasağına rağmen bir uçakla Brezilya'ya giden Katia'ya ülkede tepki çığ gibi büyüdü.

BELEDİYE AÇIKLAMA YAPMAK ZORUNDA KALDI 

Tüm bu tepkiler üzerine açıklama yapan Maderia Belediye Meclis Üyesi Pedro Ramos; "Ronaldo'nun da antrenman yapmak için özel izni yoktu. Kurallara uyduğu ölçüde diğer vatandaşlar gibi antrenman yapabilir. Asla ona özel bir ayrıcalık yok." dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar