Arda Güler Real Madrid'den ayrılıyor mu? Ancelotti'den flaş açıklama

Arda Güler Real Madrid'den ayrılıyor mu? Ancelotti'den flaş açıklama
Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Türk futbolcu Arda Güler'in gelecek sezon başka bir takıma kiralık gönderileceği yönündeki İspanyol basınında çıkan haberleri yalanladı.

Takımının deplasmanda Real Sociedad'a karşı 1-0'lık galibiyetinde Arda Güler'in attığı golün ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Ancelotti, Arda'nın takımda kalacağını ve gelecekte önemli bir oyuncu olacağını belirtti.

Ancelotti, Arda Güler'in performansından memnuniyet duyduğunuvurgulayarak, "Hepsinin iyi oynadığına inanıyorum. Arda, Fran Garcia ve diğerleri. Sahada iyi bir oyun ve bağlılık ortaya koydular. Arda gelecek yıl bizimle burada kalacak" şeklinde konuştu.

"BAŞ AKTÖR OLACAK"

Arda Güler'in oyunundan övgüyle bahseden İtalyan teknik adam, "Arda'nın olağanüstü bir yeteneği var. Çok iyi çalıştı. Daha önceden de ilk 11'de oynayabilirdi çünkü çok iyi antrenmanlar yapıyor ama çok genç ve yavaş yavaş baş aktör olarak sahneye çıkacaktır" ifadelerini kullandı.

Real Madrid formasıyla ilk kez La Liga'da ilk 11'de sahaya çıkan ve 68 dakika oyunda kalan Arda Güler, 29. dakikada attığı golle takımına galibiyeti getirdi. Ancak İspanyol basını, son haftalarda Arda'nın gelecek sezon için Sevilla veya Real Sociedad'a kiralık gönderileceği yönünde iddialarda bulunmuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar