Koronavirüs kâbus gibi üstlerine çöktü! Aynı aileden 9 kişi yaşamını yitirdi

Koronavirüs kâbus gibi üstlerine çöktü! Aynı aileden 9 kişi yaşamını yitirdi
Güneysu ilçesinde koronavirüs nedeniyle 6 ayda 8 kişi hayatını kaybetmişti. Evli ve bir çocuk annesi Şenay Genç Yalçınkaya da koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede dün akşam saatlerinde hayatını kaybetti ve Genç ailesinin koronavirüs nedeniyle ölen fert sayısı 9'a yükseldi. Aile fertlerinden 63 yaşındaki Ali Genç 'genlerimiz araştırılsın' dedi. 

Rize''nin Güneysu ilçesinde bir dram yaşanıyor. Genç ailesinin 8 yakını 6 ay içinde koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Babası, ağabeyi, 2 halası ve 4 kuzenini bu hastalıktan kaybeden, evli ve 1 çocuk annesi Şenay Genç Yalçınkaya (36), dün akşam saatlerinde tedavi gördüğü Rize Devlet Hastanesi’nde doktorların tüm çabalarına rağmen hayatını kaybetti. Şenay Genç Yalçınkaya ile Genç ailesinden koronavirüs nedeniyle ölenlerin sayısı 9’a yükseldi.

''GENLERİMİZ ARAŞTIRILSIN''

Ailesinin koronavirüse karşı büyük bir sınav verdiğini belirten Ali Genç (63), "Koronavirüsten 9 yakınımızı kaybettik. Biz koronavirüsle büyük bir sınav veriyoruz. Aileden geriye 5 kişi kaldık, genlerimizin araştırılmasını istiyoruz. Biz aşılarımızı olduk, ‘her şey bitti’ diye sevinmiştik, sevincimiz kursağımızda kaldı. Ne yapacağız bilemiyorum. Aşılarımız mı bize fayda etmedi? Genlerimizde mi problem var? Başından beri hep söylüyoruz. Bizim genlerimiz araştırılsın" dedi.

(DHA)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar