Rıdvan Dilmen'den olay yaratan Arda Güler yorumu!

Rıdvan Dilmen'den olay yaratan Arda Güler yorumu!
Eski futbolcu ve spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Kasımpaşa'yı 5-1 yendiği maçın ardından değerlendirmelerde bulundu. Dilmen, Jorge Jesus'a seslenerek Arda Güler konusunda bir uyarı yaptı.

Fenerbahçe, Süper Lig''in 21. haftasında sahasında Kasımpaşa''yı konuk etti. Yenik duruma düştüğü karşılaşmada sahadan 5-1''lik galibiyet ile ayrılan sarı-lacivertliler taraftarının yüzünü güldürürken, karşılaşmaya Fenerbahçe''nin 17 yaşındaki genç yıldızı Arda Güler''in ilk 11 başlaması damga vurdu. Bu sezon ilk kez bir Süper Lig maçına ilk 11''de başlayan genç oyuncuya maçın ardından Rıdvan Dilmen''den tebrik geldi. Dilmen, Jorge Jesus''a da Arda Güler konusunda bir uyarıda bulundu.

"ARDA BUGÜN YETENEKLERİNİ SERGİLEDİ"

Maçın ardından basın toplantısında Arda Güler hakkında konuşan Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus, "Arda Güler, bugün yeteneklerini sergiledi. Pas açılarını kolay bulabilen bir oyuncu. İyi futbol oynadı. Performansını yavaş yavaş yukarı çekiyor. Fenerbahçe''nin 23 futbolcusu var. Hangi oyuncu daha fazla fayda sağlar diye bakıyoruz. Kafamızda belirli bir 11 yok." ifadelerini kullandı. 

"ŞİMDİ OYNATMA DA GÖREYİM"

TV 8.5''ta yayınlanan %100 Futbol programında maçı değerlendiren Dilmen, "Jesus''un elinde birkaç tane ''anahtar'' var. Hoca şimdiye kadar hep tersten gitti. Sen Arda ile başla, gerekirse erken çıkar. Oyuncuyu son 10 dakika oyuna sokmak bambaşka bir şey. Arda çok özel bir oyuncu. Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray böyle özel oyuncular isterler. Tribün de bir tane böyle oyuncu yakalamışken izlemek istiyor. Şundan da eminim ki Fenerbahçe 4 puan önde olsaydı Jesus oynatmazdı Arda''yı bugün.

Diyelim ki Arda Güler, Adana Demirspor maçında kötü oynadı. Konyaspor maçında yine oynatacaksın. Çünkü Arda artık formayı aldı. Sen vermedin ama o çocuk aldı formayı. Haydi şimdi oynatma da göreyim." dedi. 

"BEN JESUS''U ÇÖZDÜM"

"Bugün taraftarın, Jesus''un, Arda''nın, Szalai''nin çıkaracağı dersler var. Szalai çok titrek oynuyor genel olarak ama yine de ikinci yarı toparladı.

Ben Arda olsam bir yıl daha Fenerbahçe''de oynarım. Diyelim ki Arsenal''e gittin ama oynayamadın. Fenerbahçe''de kalıp gelişimini burada sürdürmesi daha doğru olur. Bundan sonra da oyuncunun oynayacağını düşünüyorum. Ben Jesus''u çözdüm; bundan sonra Arda oynar."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar