Fenerbahçe resmen açıkladı: İşte Jayden Oosterwolde'nin bonservisi ve maaşı

Fenerbahçe resmen açıkladı: İşte Jayden Oosterwolde'nin bonservisi ve maaşı
Fenerbahçe, "Kulübümüz, Parma Calcio 1913 forması giyen sol bek oyuncusu Jayden Quinn Oosterwolde’nin transferi için kulübü ve oyuncu ile anlaşma sağlamıştır." açıklaması ile yeni transferini resmen duyurdu.

Fenerbahçe, internet sitesinden yaptığı açıklamada 21 yaşındaki Hollandalı oyuncu ile 4.5 yıllığına sözleşme imzalandığını belirtti. 

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen imzada Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, Hollandalı futbolcunun transferi hakkında “Çok ama çok zor bir transfer oldu. Fenerbahçe scouting departmanının, futbol planlama tarafının büyük katkıları var. Fenerbahçe scout departmanına buradan teşekkür ediyorum. Teknik Direktörümüz bize takıma dâhil etmek istediği sol bek tiplemesini izah ettikten sonra dersimizi çalıştık. Bizim taraf emin olduktan sonra oyuncuyu hocamızın teknik heyetine sunduk. Onlar da oyuncuyu çok beğendi. En sonunda hocamız takip etti ve karar kıldık. Uzun ve zorlu bir süreçten sonra kadromuza kattık. Hem tecrübesi hem de yaşı tam bizim istediğimiz seviyede. Umarım buradaki performansıyla önce bize katkı yapar, daha sonra Hollanda milli takımına kadar yükselir. Bu sene yaşından dolayı yabancı limitinde de problem olmuyor. Çok iyi futbolcu ve çok iyi bir karakteri takımımıza kattık. Transfer sürecindeki zorlu anlarda da Sayın Başkanımız kendisi bizzat devreye girip transferi bitirmemize yardımcı oldu. Kendisine de buradan teşekkür ediyorum.” dedi.

BONSERVİSİ 6 MİLYON EURO

Fenerbahçe''nin Kamuyu Aydınlatma Platformu''na (KAP) yaptığı bildiride Jayden Oosterwolde için Parma Calcio 1913''e 6 milyon Euro bonservis bedeli ödeneceği belirtildi. 

"MAÇLARA ÇIKMAK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM"

İmzaların atılmasının ardından Jayden Quinn Oosterwolde yaptığı açıklamada, “Burada olduğum için çok mutluyum. Büyük bir aileye geldim. Maçlar oynamak için sabırsızlanıyorum. Taraftarlarımızdan sosyal medya üzerinden çok fazla destek mesajı aldım. Onlarla statta buluşmayı dört gözle bekliyorum.”  diye konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar