Rıdvan Dilmen'den Jesus'a sert eleştiri: Tweet atmakla kulüp yönetilmiyor

Rıdvan Dilmen'den Jesus'a sert eleştiri: Tweet atmakla kulüp yönetilmiyor
Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Beşiktaş'a 4-2 mağlup olduğu derbiyi değerlendirirken, Jorge Jesus'ueleştirdi.

Beşiktaş''ın kendi evinde 4-2 mağlup ettiği Fenerbahçe maçının ardından değerlendirmelerde bulunan Rıdvan Dilmen Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus''u eletirerek şunları söyledi:

"Aynı Rıza Çalımbay döneminde olan 4-3''lük maç gibi oldu. Beşiktaş''ı canı gönülden kutlarım. Hak ettikleri bir galibiyet oldu. 10 kişi kalıyorsunuz, rakibiniz penaltı atıyor ve kaçırıyor. Dönüyorsunuz 10 kişiyle Kadıköy''de 4 gol atıp kazanıyorsunuz’ dedi. Dilmen ardından, Daha ilk hafta ''Fenerbahçe büyük maç zor kazanır'' dediğim zaman Fenerbahçeliler''den tepki görmüştüm. Jesus alışık olduğumuz bir oyun oynatmıyor. Büyük maç diyebileceğimiz her maçta sıkıntı yaşadı Fenerbahçe.Jesus''un Arda''sız geçen 26 haftayı düşünmesi gerekiyor. Bu taraftarın neden Arda Güler''i istediğini anlamalı."

"Bu oyunla Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor''suz bir ligde oynayabilirsiniz belki. Bizim ligimiz zor bir lig. Portekiz''de tepe takımlar dışında zorlayıcı bir takım yok. Brezilya''da daha açık bir oyun oynanıyor. Futbol, Jorge Jesus''un anlattığı kadar kolay bir oyun değil’ diye belirtti

Dilmen’ Fenerbahçe''nin futbol aklı uzun yıllardır yok. Saha dışında zaten hiç gücü yok. Tweet atmakla kulüp yönetilmiyor’ diye ekledi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar