Cenk Tosun Fenerbahçe taraftarlarına teşekkür etti

Cenk Tosun Fenerbahçe taraftarlarına teşekkür etti
Spor Toto Süper Lig’in 27’nci haftasında Beşiktaş, Fenerbahçe’yi kendi evinde 2 mağlup etmesinin ardından siyah-beyazlı ekibin tecrübeli file bekçisi Cenk Tosun basın mensuplarına değerlendirmede bulundu.

Fenerbahçe deplasmanında uzun süre 10 kişi oynamanın kolay olmadığını ifade eden Cenk Tosun, "Zor bir maç oldu. Takım arkadaşlarımı kutluyorum. Burada 10 kişi oynamak kolay değil. Ama kenetlendik, iyi defans yaptık. Atağa çıktığımızda biliyorduk şansımızın çok olmayacağını biliyorduk ama onları değerlendirmek zorundaydık. Öyle de yaptık. Her gittiğimiz pozisyonu gol yaptık diyebilirim. İyi oynadık. 45, 50 dakika 10 kişi oynamak kolay bir şey değil. Çok koştuk ama bunun da neticesini aldık. 2’nci penaltının kaçması, o Allah’ın işareti gibi bir şeydi. Maç orada döndü. Ondan sonra kenetlenmeye başladı. Direkt 1-1’i bulunca orada birlik, beraberlik havası oldu. Bu maçı çevireceğiz diye kenetlendik" ifadelerini kullandı.

Attığı gollerin ardından sözleşmesinin otomatik olarak uzadığı hatırlatılan Cenk Tosun, şöyle konuştu:

"Sözleşmem uzadı. Onu Ceyhun ağabey ya da başkanla konuşun. Yeni kontratla alakalı ben çok konuşmak istemiyorum. Ben Beşiktaş ile bu seneyi en yüksek yerde bitirmek istiyorum. Benim aklımda sadece o var. Ben de gollerimle ve iyi oyunumla bunu göstermek istiyorum. Kontrat şu anda ikinci planda."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar