Ramazan Bayramı tatili... Bayram tatili kaç gün?

Ramazan Bayramı tatili... Bayram tatili kaç gün?
Resmi tatiller içerisinde yer alan 1 Mayıs ile Ramazan Bayramı’nın peş peşe denk gelmesinin ardından yerli turistler tatil planı yapmaya başladı. Birçok kişi bayramı memleketinde ve tatil yörelerinde geçirmek için rezervasyonlarını gerçekleştirdi. Peki, bu yıl tatil kaç gün olacak?
Ramazan Bayramı tatili için planları olanlar “Ramazan Bayramı tatili 9 gün olacak mı?” sorusuna yanıt arıyor. Ramazan Bayramı’nın pazartesi, salı ve çarşamba günlerine denk gelmesiyle birlikte 9 gün beklentisi oluşmuştu. Peki, bayram tatili kaç gün olacak?
 
BAYRAM TATİLİ 9 GÜNE ÇIKACAK MI?
 
2022 Ramazan Bayramı tatili 2, 3, 4 Mayıs 2022 tarihlerine denk geliyor. 1 Mayıs’ın da İşçi Bayramı olması nedeniyle resmi tatil ilan edildiğinden üst üste 4 gün resmi tatil olacak. Resmi tatiller Pazar, pazartesi, salı ve çarşamba günlerine denk gelecek. Bu kapsamda perşembe ve cuma günleri tatil ilan edilirse toplanda 9 gün tatil yapılabilecek.
 
Bayram tatilinin 9 gün olmasıyla ilgili henüz alınmış resmi bir karar yok. Ancak senelik izni bulunan çalışanlar perşembe ve cuma günlerini senelik izninden kullanırsalar toplamda 9 gün tatil yapabilecekler.
 
2022 RAMAZAN BAYRAMI TATİLİ
 
30 Nisan 2022 Cumartesi
 
1 Mayıs 2022 Pazar (İşçi Bayramı) resmi tatil
 
2 Mayıs 2022 Pazartesi (Ramazan Bayramı 1. Günü) resmi tatil
 
3 Mayıs 2022 Salı (Ramazan Bayramı 2. Günü) resmi tatil

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar