Rafael Nadal Avustralya Açık'tan çekildiğini açıkladı

Rafael Nadal Avustralya Açık'tan çekildiğini açıkladı
Ünlü İspanyol tenisçi Rafael Nadal, sakatlığı sebebiyle sezonun ilk grand slam turnuvası Avustralya Açık'tan çekildiğini belirtti.

Kariyeri boyunca toplam 22 grand slam şampiyonluğu elde den İspanyol tenisçi Rafael Nadal, sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı.

Nadal, "Melbourne'de yapılan kontroller sonucunda kasımda mikro yırtık tespit edildi. Ancak aha önce problem yaşadığım yerde değil ve bu iyi bir haber. Şu anda 5 setlik maçlarda maksimum seviyede mücadele etmeye uygun değilim. Bu geri dönüş için yıl boyunca çok çalıştım ve her zaman belirttiğim gibi hedefim 3 ay içinde en iyi seviyeme ulaşmaktır. Muhteşem Melbourne seyircisi önünde oynayamamak benim için üzücü bir durum. Burada, Avustralya'da oynamayı gerçekten çok istiyordum. Desteğiniz için hepinize teşekkür ederim, yakında görüşmek üzere" ifadelerine yer verdi.

Sakatlığı nedeniyle yaklaşık bir yıl sonra kortlara dönen 37 yaşındaki Nadal, Avustralya'da katıldığı Uluslararası Brisbane Turnuvası'nın çeyrek finalinde elenerek istediği başarıyı elde edememişti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar