Putin'in en yakınındaki komutandı... Ukraynalılar skandal görüntüyü ifşa etti

Putin'in en yakınındaki komutandı... Ukraynalılar skandal görüntüyü ifşa etti
57 yaşındaki Rusya Kara Kuvvetleri Başkomutan yardımcısı  Korgeneral Alexander Matovnikov’un çıplak bir şekilde dans ettiği görüntüler ifşa edildi. Matovnikov’un beline sardığı havluyu açarak cinsel organını gösterdiği video büyük tepki çekti.

Putin''in yakınındaki isimlerden biri olan Rusya Kara Kuvvetleri Başkomutan yardımcısı Korgeneral Alexander Matovnikov’un müzik eşliğinde çıplak dans ettiği görüntüler büyük tepkilere neden oldu.

Resim

Bir Rus casus uçağının düzenlenen bir sabotaj saldırısı sırasında düşürüldüğünün açıklamasından sonra videonun ifşa edilmesi tepkilere neden oldu. Putin’in yakınındaki isimlerden biri olan Matovnikov’un 44 saniyelik dans videosu özellikle Ukrayna basınında kendisine geniş yer buldu.

1

AYNI GÜN GÖRÜNTÜLER SIZDIRILDI

2018-2020 yılları arasında Kuzey Kafkasya Federal Bölgesi’nde Rusya lideri Putin’in tam yetkili temsilcisi olarak siyasi bir görev üstlenen Matovnikov üç yıl önce ordudaki görevine getirildi. Rus casus uçağının düşürülmesine ilişkin olarak yeni görüntülerin yayınladığı aynı günde Matovnikov’un dans videosunun sızdırılması herkesi şaşırttı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar