Pucca kimdir? Selin Pınar Işık kimdir? Selin Pınar Işık kaç yaşında, nereli?

Pucca kimdir? Selin Pınar Işık kimdir? Selin Pınar Işık kaç yaşında, nereli?
Sosyal medya fenomeni Pucca son zamanlarda tekrardan gündeme geldi. Birçok kişi Pucca'nın kaç yaşında ve nereli olduğunu araştırmaya başladı. Peki Pucca kimdir? Selin Pınar Işık kimdir? Selin Pınar Işık kaç yaşında, nereli?

Pucca kimdir?

Sosyal medya fenomeni Pucca son zamanlarda ev sahibi ile yaşadığı kira problemleri ile gündeme geliyor. Bu olaya daha sonradan eski ev sahibi de dahil oldu. Büyüyen olaylarda Pucca'nın yaşadığı evlere zarar verdiği ve kirayı ödemediği iddia ediliyor. Peki Pucca kimdir? Selin Pınar Işık kimdir? Selin Pınar Işık kaç yaşında, nereli?

PUCCA KİMDİR?

Türk yazar ve internet fenomeni olarak tanınan Pucca, doğum adıyla Selen Pınar Işık, 3 Haziran 1987 tarihinde dünyaya geldi. Karşıyaka Kız Lisesi'nden mezun olduktan sonra üniversite eğitimi için İzmir'den Ankara'ya geçti. Bu süreçte küçük bir radyoda program yapma deneyimi yaşadı ve ardından bir televizyon kanalında montaj işleriyle ilgilendi. Radyo Televizyon Sinema ve Gazetecilik bölümlerinde eğitim aldı. Aynı dönemde blog yazmaya başladı ve aynı zamanda Twitter'da yazılarını paylaşmaya başladı.

2010 yılında blog yazılarını kitaplaştırmaya karar vererek "Küçük Aptalın Büyük Dünyası" adlı kitabı kaleme aldı. İlk kitabı olan bu eser, 2014 yılında "Hadi İnşallah" adıyla sinemaya uyarlandı. İlk kitabının başarısının ardından 2011'de "Ve Geri Kalan Her Şey", 2012'de "Allah Beni Böyle Yaratmış", 2013'te "Ay Hadi İnşallah!", 2015'te "O Adam Buraya Gelecek", 2016'da "Pucca Günlük - Pembe" ve "Pucca Günlük - Siyah", 2017'de "Şimdi Biz Neyiz?", ve 2019'da "Peki Ya Şimdi?" adlı kitapları yayımladı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar