PTT hesap bakiyesi nasıl öğrenilir? PTT bakiye sorgulama

PTT hesap bakiyesi nasıl öğrenilir? PTT bakiye sorgulama
PTT kartı kullanan vatandaşlar, PTT hesap bakiyelerini nasıl öğreneğini merak ediyor. PTT hesap bakiyesi sorgulama yöntemleri ile basitçe hesabınızda ne kadar para olduğunu görebilir, yapmak istediğiniz işlemleri gerçekleştirebilirsiniz. Peki, PTT hesap bakiyenize nasıl ulaşacağınızı merak mı ediyorsunuz? İşte cevabı

PTT HESAP BAKİYESİ NASIL ÖĞRENİLİR? PTT BAKİYE SORGULAMA

PTT hesabınızın bakiyesini öğrenmek istiyor ama ne yapacağınızı bilmiyor musunuz? Bunun için birkaç yöntem var. Bu yöntemlerden dilediğinizi tercih ederek bakiyenizi öğrenebilirsiniz, hesabınız üzerinden dilediğiniz işlemi gerçekleştirebilirsiniz. İşte PTT hesap bakiyesi öğrenme ve işlemleri için tercih edebileceğiniz yöntemler...

PTT ATM''Sİ ÜZERİNDEN BAKİYE SORGULAMA

En yakın PTT ATM''sine giderek bakiye sorgulama işlemini gerçekleştirebilirsiniz. PTT kartınızı ATM''ye takarak şifrenizi tuşladıktan sonra açılan ekrandan bakiyenizi öğrenebilir. Aynı zamanda dilediğiniz işlemi de kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Aynı zamanda PTT kartınızı, diğer bankaların ATM''lerinde de kullanabilirsiniz, ancak bazı bankalar dışında bakiye bilginizi göremezsiniz. PTT ATM''si dışında bakiye öğrenebileceğiniz banka ATM''leri, Ziraat Bankası, Denizbank, Halkbank ve Vakıfbank ATM''leridir. 

PTT ŞUBESİ''NE GİDEREK BAKİYE SORGULAMA

Bakiye öğrenmek için ATM ile uğraşmak istemiyorsanız direkt olarak en yakın şubeyi ziyaret edebilirsiniz. Ancak şubeye gittiğinizde numara alarak sıra beklemeniz gerekebilir. Sıra geldiğinde gişedeki yetkiliye T.C. Kimlik numaranızla birlikte gerekli bilgileri verdiğiniz takdirde bakiye bilgilerinizi alabilirsiniz. 

İNTERNET BANKACILIĞI İLE BAKİYE SORGULAMA

İnternet üzerinden PTT uygulamasını telefonunuza indirirek mobil bankacılık uygulamasını aktifleştirebilirsiniz. Mobil uygulama tarafından bir şifre gelecek. Bu şifreyi uygulamayı kullanmak istediğinizde giriş yapmak için kullanabilirsiniz. Şifreyi unutmamak için not edebilirsiniz. Şifrenizi kimseyle paylaşmamanız gerekiyor. Uygulamaya şifreyle girerek PTT kart bakiye sorgulama menüsü üzerinden bilgilerinize kolaylıkla ulaşabilirsiniz. 

ÇAĞRI MERKEZİNİ ARAYARAK BAKİYE SORGULAMA

Alo PTT hattını arayarak bilgilerinize kolayca ulaşabilirsiniz. Alo PTT hattına 444 1 788 numarası üzerinden ulaşabilirsiniz. Bilgiye ulaşmak için aradığınızda önce 1 sonra 2''ye basın,  yapılan yönlendirmeleri uygun şekilde işleme devam ettikten sonra bilgilerinize ulaşabilirsiniz. 

E-DEVLET KAPISI ÜZERİNDEN BAKİYE SORGULAMA

E-devlete giriş yaptıktan sonra arama kısmına PTT kart sorgulama yazın. Site tarafından yönlendirilecek ve bilgilerinize kolayca ulaşacabileceksiniz. 

Bu yöntemlerden birini kullanarak PTT hesap bakiyenize kolayca ulaşabilmeniz mümkün. Tüm yöntemler size aynı sonucu verecektir. Size en uygun yöntemi seçerek hesap bakiyenizi öğrenebilirsiniz. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar