Prof. Dr. Kadıoğlu: "Herkes ne yapacağını biliyor olsaydı..."

Prof. Dr. Kadıoğlu: "Herkes ne yapacağını biliyor olsaydı..."
Elazığ'daki depreme ilişkin Kızılay Genel Başkan Danışmanı Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu'ndan dikkat çeken bir mesaj geldi. Kadıoğlu, "Deprem anında herkes ne yapacağını biliyor olsaydı şu an mucizeleri beklemiyor olurduk" dedi.

Elazığ''ın Sivrice meydana gelen 5.8 şiddetindeki depremin ardından  Kızılay Genel Başkan Danışmanı Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu Twitter üzerinden dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

İnsanların faylara değil binalara, eşyalara ve kendilerine bakması gerektiğini söyleyen Kadıoğlu, "Deprem anında herkes ne yapacağını biliyor olsaydı şu an mucizeleri beklemiyor olurduk" dedi.

Kadıoğlu, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

Düşünün; Elazığ'da tüm binalar sağlam, eşyalar sabitlenmiş ve deprem anında herkes ne yapacağını biliyor olsaydı şu an mucizeleri beklemiyor, üzülmüyor daha da önemlisi canlarımız yok olmuyordu. Lütfen faylara değil artık binalarımıza, eşyalarımıza ve kendimize bakalım.

mikdat-kadioglu-tw.JPG

14 BİN TL DANIŞMANLIK ÜCRETİ

Öte yandan Kadıoğlu'nun Kızılay'dan geçtiğimiz yıl 9.819 TL, bu yıl ise 14 bin TL genel başkan danışmanlığı ücreti aldığı iddia edildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar