‘Prens’ dizisinden ses getiren sınıfsal gönderme: ‘Açlıktan ağızları kokarken yönetenleri savunan zavallılar…’

‘Prens’ dizisinden ses getiren sınıfsal gönderme: ‘Açlıktan ağızları kokarken yönetenleri savunan zavallılar…’
BluTV’de tarihin ihtişamlı imparatorluklarına komedi diliyle ele alan “Prens” dizisinde geçen diyalog sosyal medyada ses getirdi.

ÖZGE SIVAS/GÜNBOYU

Yönetmenliğini Bülent İşbilen'in üstlendiği, senaristliğini ise Giray Altınok ve Kerem Özdoğan'ın kaleme aldığı 'Prens' dizisindeki sınıfsal gönderme sahnesi sosyal medyada gündem oldu.

Tarihin ihtişamlı imparatorluklarına komedi diliyle ele alan ‘Prens' dizisi BluTV'de 16 Haziran'dan itibaren yayınlanmaya başladı.

Ailesinin isim verme zahmetine bile girmediği, herkesin sadece 'Prens' deyip geçtiği, kimse tarafından sevilmeyen ortanca kardeşin hikâyesini konu alan dizideki diyalog dikkat çekti.

“AÇLIKTAN AĞIZLARI KOKARKEN YÖNETENLERİ SAVUNAN ZAVALLILAR”

Sahnede Prens rolünü oynayan oyuncu halkın arasına karışıp pazarı gezerken bir ürünün fiyatının çok ucuz olduğunu söyleyip, “Neden bu kadar ucuz, yoksa çaldın mı?” diye soruyor.

Orada bulunan bir esnaf ise “Asıl çalıp çırpan tepedekiler! Biz açlıktan burada geberirken, zevkle sefa içinde yaşıyorlar..” şeklinde yanıt veriyor.

Devam eden diyalogda esnafın, halktan sandığı prense hitaben, “İşte en kötüsü de bu tipler. Açlıktan ağızları kokarken yönetenleri savunan zavallılar” şeklinde konuşup bir müddet devam eden diyalog sonunda esnafın idam edilmesi ile son buldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar