Göğsüne para sıkıştırdığı anlar için özür dilemişti! Nesrin Cavadzade'den Bora Akkaş'a gönderme

Göğsüne para sıkıştırdığı anlar için özür dilemişti! Nesrin Cavadzade'den Bora Akkaş'a gönderme
Uraz Kaygılaroğlu'nun çok konuşulan doğum günü videosunda Nesrin Cavadzade'ye para takan Bora Akkaş, eleştirilerin ardından hamile eşi Oben Alkan'dan özür dilemişti. Bora Akkaş'ın bu hareketine Cavadzade'den cevap geldi.

GÜLSÜM ALPKIRAY / GÜNBOYU

Nesrin Cavadzade geçtiğimiz günlerde yakın arkadaşı Uraz Kaygılaroğlu'nun doğum gününü Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla kutladı. Paylaşımda bir masada eğlenen ekipten Bora Akkaş'ın Nesrin Cavadzade'ye para takması çok konuşulmuştu. Eşi hamile olan ve yakında doğum yapmaya hazırlanan Akkaş’tan sosyal medya hesabından bir özür mesajı paylaşmıştı.

bjytjuku.webp

Tüm bu yaşananların ardından Posta Yazarı Şirin Sever, "Keşke o özrü dilemeseydin!" başlıklı kaleme aldığı yazıda şunları söyledi: "Bora Akkaş “Şakaydı, yoksa Nesrin’e para takmak ne haddime!” diye bir açıklama yaptı. E şaka olduğu belli zaten! Açıklamaya ne hacet? Ne fena bir özür yazısı ya! Sanki hayatının hatasını yapmış gibi. Keşke yapmasaydın Bora Akkaş! Eğlendiğin için keşke özür dilemeseydin! Ahlak duyarcılarının gazına bu kadar çabuk gelmeseydin!"

nesrin-cavadzade-nin-gogsune-para-sikistirdigi-16077346-4415-m.webp

"HİSLERİME TERCÜMAN OLDU"

Nesrin Cavadzade ise sosyal medya hesabından bu yazı ile ilgili bir paylaşım yaptı.

Cavadzade‘nin "Hislerine tercüman oldu 'Bir kadın, bir evlat, bir oyuncu olarak potansiyelini taşıdığım diğer tüm kimliklerimle size çok teşekkür ederim' diyen Cavadzade'nin, "Hislerime ancak bu kadar güzel tercüman olabilirdiniz" sözleriyle de Bora Akkaş'a gönderme yaptığı düşünüldü.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar