Point Hotel olayı sonrası Fenerbahçe’yi hedef almıştı: Kayserispor Başkanı Kayseri'ye uçmak için Ali Koç’tan müsaade istedi

Point Hotel olayı sonrası Fenerbahçe’yi hedef almıştı: Kayserispor Başkanı Kayseri'ye uçmak için Ali Koç’tan müsaade istedi
Kayserispor’un Galatasaray maçı öncesi Dursun Özbek’in sahip olduğu ‘Point Hotel’de kalmasına Fenerbahçe kulübünden tepki gelmişti. Kayserispor Başkanı Çamlı, 6-0’lık Galatasaray yenilgisi sonrası Ali Koç’u hedef alarak, “Eğer Ali Koç için bir sakıncası yoksa Kayseri’ye Galatasaray kongre üyesi Ali Sabancı’nın sahip olduğu Pegasus firması ile döneceğiz” dedi.

GÜLSÜM HÜLYA SUNDU/GÜNBOYU

Fenerbahçe Spor Kulübü sosyal medya hesabından, Galatasaray- Kayserispor maçına kısa bir süre kala konuk ekibin takım otobüsünün Dursun Özbek''in otelinin önünde çekilmiş fotoğrafını paylaşıp, "Bu bilgi doğru mu, doğruysa etik mi? Bu gündemle birlikte akşamki maçın değerlendirmesini nasıl yapacağız?" açıklaması yapmıştı.

Taş üstünde taş bırakmadı! Fenerbahçe''nin paylaşımları Kayserispor Başkanı''nı çıldırttı: Bu ne ahlaksızlık!

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, Galatasaray maçından önce çok sert ifadelerle bu sorulara cevap vermişti.

Çamlı şu ifadeleri kullanmıştı:

"Ben sinirlenirsem çok ağır konuşurum. Biz Dursun Özbek''in otelinde kalıyoruz diye maçı satacak kadar aşağılık bir davranış içerisine mi gireceğiz? Bunu söyleyenler, konuşanlar utansın. Kafasının arkasında bu tür şeyler olanlar ancak bunu düşünebilir. Biz, hayatı şerefiyle, namusuyla yaşayan insanlarız. Yenersek iyi, başka bir şey olursa yani biz şimdi otel karşılığında maçı mı vermiş olacağız? Bu ne ahlaksızca bir tutum ve davranış! Buraya maç yapmaya geldik. İddiaları duyunca bütün sinirim tavan yaptı. Kayserispor bunun test edileceği kulüp değil. Kayserispor ve camiası, sahada ter döken çocukların hepsi bu düşünce içerisinde olanlardan daha namuslu ve şereflidir. Bütün Türkiye bundan emin olabilir."

MÜSADESİ VARSA

Başkan Çamlı 6-0 yenildikleri maç sonrası yeni bir açıklamada bulundu. Açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Eğer Ali Koç için bir sakıncası yoksa Kayseri’ye Galatasaray kongre üyesi Ali Sabancı’nın sahip olduğu Pegasus firması ile döneceğiz.”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar