Canan Karatay 'Hemen sofranızdan kaldırın' diyerek uyardı! Yıllardır sağlıklı diye tüketiyoruz meğerse...

Canan Karatay 'Hemen sofranızdan kaldırın' diyerek uyardı! Yıllardır sağlıklı diye tüketiyoruz meğerse...
Ezber bozan açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Canan Karatay çocuk sağlığı için dikkat edilmesi gereken içeceklere dikkat çeken Karatay, “Sofralarınızdan acilen kaldırın” diyerek uyarıda bulundu.

MEHMET AKİF ERDEM/ GÜNBOYU

Prof. Dr. Canan Karatay, herkes tarafından faydalı olarak bilinen yanlışlar konusuna bu kez de dikkat çekti. Özellikle çocuk sağlığını dikkate alan Karatay, meyve sularının alkolden bir farkı olmadığını belirterek önemli uyarılarda bulundu.

Canan Karatay, meyve suyunun tüketilmemesi konusunda herkesi uyardı. Sıklıkla tüketilen meyve sularının sağlığa olumsuz etkiler bıraktığını belirten Canan Karatay, faydalı olduğunun iddia edilmesine karşı sert çıkışta bulundu.

Meyve suyu tüketiminin karaciğeri yağlandırıcı etkisi bulunduğunu belirten Canan Karatay, meyve suyunun insan vücuduna zarar olarak alkolden bir farkı olmadığını dile getirdi.

Toplumda en fazla çocukların meyve suyu tüketiyor olması, gelişim açısından oldukça zararlı. Toplumun çok yanlış bilinçlendirildiğini bir kez daha gündeme getiren Canan Karatay, meyve suyunun tüketilmemesi konusunda herkesi uyardı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar