Ölen takımı arkadaşı Julia Ituma için Ebrar Karakurt’tan duygusal açıklama

Ölen takımı arkadaşı Julia Ituma için Ebrar Karakurt’tan duygusal açıklama
Milli voleybolcu Ebrar Karakurt, Igor Gorgonzola Novara’dan hayatını kaybeden takım arkadaşı Julia Ituma için duygusal paylaşım.

TURGAY SAKARYA/GÜNBOYU

Eczacıbaşı Dynavit, CEV Şampiyonlar Ligi Yarı Finali''nde 3-2 kaybettiği ilk maçın rövanşında Igor Novara''yı 3-0 mağlup ederek finale adını yazdırmıştı.

Maçın ardından Milli oyuncumuz Ebrar Karakurt’un Igor Gorgonzola Novara’dan takım arkadaşı Julia Ituma hayatını kaybetti.

Eczacıbaşı maçı için İstanbul''a gelen 18 yaşındaki Novara oyuncusu Julia Ituma, kaldıkları otelin penceresinden düşerek yaşamını yitirdi.

Voleybolcu Julia Ituma''nın cenazesi olay yeri ve savcının incelemesinin ardından kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu''na gönderildi. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı ise soruşturma başlatmıştı.

La Repubblica’nın haberinde, kızı Julia''nın hayatını kaybettiği haberini aldıktan sonra dün Türkiye''ye hareketinden önce Elizabeth''in "Benim kızım çok güçlüydü. Kendini bir pencereden aşağı atmak istediğine inanamıyorum" dediği ifade edildi.

Anne Elizabeth''in kızının yaşamını yitirdiği yeri ve soruşturma dosyasını bizzat görmek istediği kaydedildi.

Elizabeth''in, Julia''nın son olarak ailesiyle geçen haftaki Paskalya Yortusu''nda bir araya geldiğini ve gayet mutlu olduğunu aktardığı da gazetenin haberinde yer aldı.

Ayrıca Julia''nın Eczacıbaşı Dynavit ile yapılan maçın ardından annesiyle yaptığı telefon konuşmasında, "2 sayı yaptım ama takım kötüydü" dediği aktarıldı.

İtalyan basınına yansıyan diğer bilgilere göre, Julia''nın hayatını kaybetmesi sebebiyle Igor Gorgonzola oyuncularının şok altında olduğu, takımın bugünlerde herhangi bir antrenman yapmasının beklenmediği belirtildi.

Bu arada Igor Gorgonzola takımı taraftarlarının da Julia Ituma''yı anmak üzere yapılacak etkinlikleri belirlemek için bir araya gelecekleri ifade edildi.

Nijeryalı bir ailenin çocuğu olarak 8 Ekim 2004''te Milano''da dünyaya gelen 1.92 metre boyundaki Julia Ituma, İtalya''da yeni "Paola Egonu" olarak gösteriliyordu.

Aktarılan bir bilgiye göre ise genç voleybolcunun cansız bedeni, Adli Tıp’tan alınıp konsolosluk görevlilerine teslim edildi.

EBRAR’DAN DUYGUSAL AÇIKLAMA

Milli voleybolcumuz Ebrar Karakurt, arkadaşı için resmi Instagram hesabından bir paylaşımda bulundu.

Karakurt şunları söyledi:

"Aşkım Titu. Keşke sana bir kez daha sarılabilseydim. Her zaman kalbimde olacaksın. Huzur içinde uyu.”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar