Piyasa uzmanı Hatice Kolçak'tan yatırımcılara önemli uyarı: Altında büyük fırsat! Bu tarihleri kaçırmayan yaşadı

Piyasa uzmanı Hatice Kolçak'tan yatırımcılara önemli uyarı: Altında büyük fırsat! Bu tarihleri kaçırmayan yaşadı
Altın fiyatları, Orta Doğu’da yaşanan savaş nedeniyle rekor seviyelere ulaştı. Yatırımcılar altın alım satımı için en uygun zamanı merak ederken, ünlü ekonomist Hatice Kolçak’tan önemli bir tarih uyarısı geldi.

Hatice Kolçak, YouTube kanalında yaptığı açıklamada, altında alım fırsatının yaklaştığını ve bu tarihleri kaçırmamak gerektiğini söyledi.

Kolçak, altın fiyatlarının küresel piyasalardaki risk iştahının artmasına rağmen yükselmeye devam ettiğini belirtti.

Altının kriz dönemlerinde güvenli liman olarak görüldüğünü ve uzun vadede değerini koruduğunu ifade etti. Kolçak, altın yatırımcılarına şu tavsiyelerde bulundu:

“Altında alım fırsatı geliyor, sakın bu tarihleri kaçırmayın. Altın fiyatları savaşın etkisiyle yükseldi ama bu yükseliş kalıcı olmayacak. Altın fiyatları önümüzdeki hafta içinde düşmeye başlayacak ve 25-30 Ekim tarihleri arasında en düşük seviyelerini görecek. Bu tarihler arasında gram altın 400 liranın altına inecek ve çeyrek altın 650 liranın altına inecek. Bu tarihler arasında altın almak isteyenler için büyük bir fırsat olacak. Altın fiyatları bu tarihlerden sonra tekrar yükselmeye başlayacak ve yıl sonuna kadar 500 lira gram ve 800 lira çeyrek seviyelerine ulaşacak.”

Kolçak, ayrıca konut piyasasında da hareketlilik olduğunu ve satışların arttığını söyledi. Kolçak, kredi kartı ve kredi faizlerinin de yükseldiğini ve borçlulara dikkatli olmalarını önerdi. Kolçak, “Kredi kartlarına takla attıranlar, minimum ödeyenler bin kez düşünün hesap yapın batarsınız” dedi.

Ünlü analist Hatice Kolçak YouTube platformu üzerinden paylaştığı "Konut ilanları patladı sayı pandemiyi geçti” başlıklı son videosunda şu konuları ele aldı:

"Konut piyasasında satan satana piyasa gaza geldi neden? Küresel piyasaların risk iştahı savaşa, FED’e rağmen yükseldi. Altın, gümüş petrolde yön yukarı. Kredi kartı ve KMH faizi dikkat edilecek yere geldi. Kredi kredi kartı faizlerinin arttığı bu günlerde Hatice Kolçak önemli bir uyarıda bulunarak sözlerini sonlandırdı. Kredi kartlarına takla attıranlar, minimum ödeyenler bin kez düşünün hesap yapın batarsınız."

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar