PFDK, İrfan Can Kahveci'ye 2 maç ceza verildiğini açıkladı

PFDK, İrfan Can Kahveci'ye 2 maç ceza verildiğini açıkladı
Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Sivasspor deplasmanına giden Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci, rakibine yaptığı sert hareketle doğrudan kırmızı kart görmüştü. PFDK'ya sevk edilen Kahveci, 2 maç ceza aldı.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu''nun (PFDK) aldığı karara göre, Sivasspor maçında rakibine sert müdahalede bulunan Fenerbahçe futbolcusu İrfan Can Kahveci, talimatname gereği 2 maç men cezası aldı. 

Bu sezon Fenerbahçe - Galatasaray karşılaşmasında da doğrudan kırmızı kart cezası alan sarı-lacivertli futbolcu, kariyerinde ilk kez bir sezonda 2 kırmızı kart birden görmüş oldu. 

Alınan yasak kararıyla birlikte Kahveci, Fenerbahçe''nin Süper Lig''de oynayacağı Giresunspor ve Trabzonspor karşılaşmalarında forma giyemeyecek. Geçtiğimiz yıl yapılan talimat değişikliği nedeniyle İrfan Can Kahjveci, cezasını bugün oynanacak Ziraat Türkiye Kupası yarı final eşleşmesi olan Sivasspor - Fenerbahçe karşılaşmasında çekemeyecek. 

BAKASETAS''IN DA 2 MAÇ CEZA ALMASI BEKLENİYOR

Fenerbahçe''nin iki hafta sonra evinde ağırlayacağı Trabzonspor''da ise Konyaspor karşısında sert müdahalesi nedeniyle doğrudan kırmızı kart gören Bakasetas''a da İrfan Can Kahveci''ye verilen kararın uygulanması beklenmekte. Yunan yıldızın iki maç ile cezalandırılması halinde, Fenerbahçe ile oynanacak karşılaşmada forma giyme şansı kalmayacak. 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar