Pevrul Kavlak kimdir? Pevrul Kavlak öldü mü? Pevrul Kavlak neden öldü?

Pevrul Kavlak kimdir? Pevrul Kavlak öldü mü? Pevrul Kavlak neden öldü?
TÜRK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı ve Türk Metal Sendikası Başkanı Pevrul Kavlak hayatını kaybetti. Haberin ardından vatandaşlar internette Pevrul Kavlak'ı araştırmaya başladı. Peki Pevrul Kavlak kimdir? Pevrul Kavlak öldü mü? Pevrul Kavlak neden öldü?

Pevrul Kavlak kimdir?

TÜRK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı ve Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak, bugün hayatını kaybetti. Birçok insan Pevrul Kavlak'ın hayatını neden kaybettiğini araştırmaya başladı. Peki Pevrul Kavlak kimdir? Pevrul Kavlak öldü mü? Pevrul Kavlak neden öldü?

PEVRUL KAVRAK KİMDİR?

Pevrul Kavlak, 1962 yılında Kırıkkale'de doğdu ve eğitim hayatını Kırıkkale'de tamamladı. 1979 yılında MKEK Silah ve Tüfek Fabrikası'nda çalışmaya başlayan Kavlak, daha sonra 1991 yılında Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesindeki Profilo Telra Elektronik işyerinde çalıştı.

Sendikal hayata atılan Kavlak, Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi'nde çeşitli görevler üstlendi. 1992'de Şube Mali Sekreterliği'ne seçilen Kavlak, ardından Şube Sekreterliği ve Şube Başkanlığı görevlerini üstlendi. Türk Metal Sendikası'nın genel kongrelerinde de aktif rol aldı ve 2002 yılında Genel Sekreterlik, 2005 yılında Genel Başkan Yardımcılığı ve 2009 yılında ise Genel Başkanlık görevine seçildi.

Ayrıca, TÜRK-İŞ'in 20’nci Olağan Genel Kurulu'nda Genel Teşkilatlandırma Sekreterliği ve sonrasında Genel Sekreterlik görevlerini üstlendi. Uluslararası alanda da aktif olan Kavlak, Uluslararası Avrasya Metal İşçileri Federasyonu'nda (UAMİF) Genel Sekreterlik ve Genel Başkanlık görevlerinde bulundu.

PEVRUL KAVLAK NEDEN ÖLDÜ?

Pevrul Kavlak uzun süredir kanser tedavisi görüyordu. Pevrul Kavlak tedavi gördüğü hastanede kanserden dolayı hayatını kaybetti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar