Pendik'te kiraya 5 kat zam yapmak isteyen dükkan sahibi kiracıyı ölümle tehdit etti: Eşinin dul kalmasını istemiyorsan çık!

Pendik'te kiraya 5 kat zam yapmak isteyen dükkan sahibi kiracıyı ölümle tehdit etti: Eşinin dul kalmasını istemiyorsan çık!
Pendik'te bir dükkan sahibi ile kiracısı arasında kira anlaşmazlığı sebebiyle tartışma çıktı. Dükkan sahibi, kiracısını "Eşinin dul kalmasını, istemiyorsan çık" diyerek tehdit etti.

Olay Pendik'te geçtiğimiz günlerde oldu. İddiaya göre Ertuğrulgazi Mahallesinde bir dükkan sahibi ile kiracısı arasında büyük bir anlaşmazlık yaşandı.

aw136826-01.jpg

"EŞİNİN DUL KALMASINI İSTEMİYORSAN ÇIK"

Kiracı, mevcutta 10 bin lira olan kirasının yüzde 50 zam yapılarak 15 bin TL olmasını talep etti. Dükkan sahibi ise, kirasının 50 bin TL olmasını aksi takdirde kiracısının çıkmasını talep etti. Dükkan sahibi ile kiracı arasında büyük bir tartışma çıktı. Kiracısını çıkarmak isteyen sinirli dükkan sahibi tehditlerde savurarak“ Eşinin dul kalmasını istemiyorsan çık. Çocuklarının yetim kalmasını istemiyorsan çık” dedi. İkili arasında yaşanan tartışma cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi

aw136826-02.jpg

aw136826-03.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar