Pelin Akil sosyal medya hesabından öyle bir şey paylaştı ki! Okuyanlar gözyaşlarını tutamadı

Pelin Akil sosyal medya hesabından öyle bir şey paylaştı ki! Okuyanlar gözyaşlarını tutamadı
Ünlü oyuncu Pelin Akil, sosyal medya hesabından deprem bölgesinde zor durumda olan depremzedelerin aklına geldiği için uyuyamadığını söyleyerek duygularını takipçileriyle paylaştı.

HANDE KARACAN/ GÜNBOYU

Pelin Akil Instagram hesabından “ Ben nasılım?” başlıklı bir paylaşımda bulundu. Akil paylaşımında, “ "Sonra üstüm örtülüyse üşüsem de açıyorum. Neden? Çünkü hak görmüyorum " diyerek duygularını dile getirdi.

Pelin Akil, sabaha karşı yaptığı paylaşımla Kahramanmaraş merkezli depreminden etkilenen vatandaşların yaşadıklarını ve kendi korkularını paylaştı. Akil, uyku ilacı ve yatıştırıcı çay içmesine rağmen geceleri uyuyamadığını ifade etti.

Ünlü oyuncu, "Ben mi nasılım? Özellikle akşam olunca uyku ilaçları yatıştırıcı çaylarla hala uyuyamayan, evde en son uyuyan kişi olmaktan korkan. Uykuya şans eseri dalarsam 04.00 civarlarında uyanıyorum. Ya kabuslarla ya da aniden avize mi sallanıyor diye dik dik tepeye bakarak ve hava aydınlanana kadar öyle kalarak. Sonra üstüm örtülüyse üşüsem de açıyorum. Neden? Çünkü hak görmüyorum şanslıysa çadırı o da varsa üşüyerek uyumaya çalışan onca depremzede varken..."ifadelerini kullandı.

Ünlü oyuncu, önceki gün yaptığı paylaşımda da şunları söylemişti:

"Bu saatte aniden uyanıp, sokakta üşüyenleri düşünüp uyuyamamak, sıcak yatağından utanmak. Her an aynı durumda olabileceğimiz hissi... Yalnız olmadığımı biliyorum."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar