Pelin Akil İstanbul'un göbeğinde taksi mağduru oldu! Gazeteciler yardım etti 

Pelin Akil İstanbul'un göbeğinde taksi mağduru oldu! Gazeteciler yardım etti 
Ünlü oyuncu Pelin Akil, İstanbul’un göbeğinde taksi mağduru oldu. Nişantaşı'ndan Anadolu yakasına geçmek için yaklaşık yarım saat taksi bekleyen Akil, basın mensupları ve valelerin yardımıyla bulduğu bir taksiye bindikten sonra evinin yolunu tuttu. 

Oyuncu Pelin Akil, ailesiyle tatil yaptıktan sonra İstanbul’a döndü. Ayağının tozuyla Nişantaşı''nda alışverişe çıkan Akil, ''taksi krizi'' yaşamaktan kurulamadı. 

Alışveriş yaptıktan sonra ellerindeki poşetlerle AVM’den ayrılan Pelin Akil, Anadolu yakasındaki evine dönebilmek için Teşvikiye Caddesi''nde yarım saat taksi bekledi. Birçok taksicinin farklı bahanelerle aracına almadığı oyuncu şöyle konuştu: Normalde araba ile gelirim buraya ama bir arabamız olduğu ve çocukların ihtiyacı olabileceği düşüncesiyle onu da evde bıraktım. Bugün toplu taşımayı kullanıyorum hem ağırlığım var hem yoruldum. Şimdilik on beş dakika oldu hala bekliyorum. Genelde vapur ya da taksi yapıyorum, otobüse nadiren biniyorum. Otobüs biraz zor oluyor, çünkü çok fotoğraf çektirmek isteyen oluyor.

“BİR BAKIŞIMIZDAN BİRBİRİMİZİ ANLIYORUZ”

Gazetecilerin yardımıyla bir taksi bulan Akil, yeni dizisindeki partneri Oktay Kaynarca ile çok iyi bir ikili olduklarını belirterek "Çok iyi uyumumuz, daha önce de çalıştık. Bu üçüncü işimiz, rahat çalışıyoruz bir bakışımızdan birbirimizi anlıyoruz bize rahatlık sağlıyor" dedi. 

“SAHNEM AZSA ÇOCUKLARI SETE GÖTÜRÜYORUM”

Akil, sahnesinin az olduğu günlerde ara sıra sete çocuklarını götürdüğünü sözlerine ekleyip "Sahnem azsa çocuklarımı götürürüm ama onun dışında gidip gelmesi çocuklar için işkence olur, beklemeleri gerekecek. Çalışan anne olmak zor. Kameralardan izliyorum sürekli, ne yaptılar yemeklerini yediler mi diye?" diye konuştu. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar