Pegasus ve THY’den karar: İsrail uçuşlarına ara verildi

Pegasus ve THY’den karar: İsrail uçuşlarına ara verildi
Pegasus Hava Yolları ve THY İsrail-Filistin çatışması nedeniyle İsrail kalkışlı ve varışlı seferlerine ara verdiğini duyurdu.

Ülkedeki hava yolu şirketleri bir biri ardına İsrail uçuşlarını durdurduğunu açıkladı. Türk Hava Yolları (THY), İsrail'de yaşanan mevcut durum nedeniyle bu ülkeye seferlerine ara verdi. Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün, Türk Hava Yollarının ikinci bir bildirime kadar İsrail seferlerine ara verdiğini açıkladı.

Üstün, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “İsrail'de yaşanan mevcut durum sebebiyle seferlerimize ikinci bir bildirime kadar ara verilmiştir” ifadelerini kullandı.

screen-shot-2023-10-10-at-11-27-04-pm.png

Pegasus Hava Yolları'nın X sosyal medya platformu hesabından, 7 Ekim 2023 ve öncesinde satın alınan, 7-31 Ekim veya bu tarihleri kapsayan İsrail kalkışlı-varışlı seferlere ait biletler hakkında açıklama yapıldı.

Açıklamada, "İsrail kalkışlı-varışlı seferlere ait biletleri ücretsiz olarak açığa alabilir veya iptal ederek kesintisiz iade alabilir, ücretsiz olarak tarih değişikliği yapabilirsiniz. Bilet işlemlerinizi flypgs.com ve Pegasus Mobil Uygulaması üzerinden yapabilirsiniz. 31 Ekim sonrası uçuşlarımıza ilişkin güncel bilgiler için duyurular sayfamızı takip etmeye devam edebilirsiniz" ifadeleri kullanıldı.

screen-shot-2023-10-10-at-11-27-25-pm.png

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar