Patiswiss’in yeni CEO’su belli oldu! Skandal ismin yerine kim geldi?

Patiswiss’in yeni CEO’su belli oldu! Skandal ismin yerine kim geldi?
Küflü çikolata skandalıyla gündem olan ünlü çikolata markası Patiswiss'in istifa eden CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu’nun yerine gelen isim belli oldu.

Türkiye’nin günlerdir konuştuğu Patiswiss çikolatalarına ilişkin olayda yeni bir gelişme daha yaşandı.

Tüketiciye verdiği sert ve aşağılayıcı cevapları eleştirildikten sonra özür dileyerek istifa eden Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu’nun ardından markanın yeni CEO’su Tunaoğlu’nun eşi Ali Sinan Tunaoğlu oldu.

ekran-goruntusu-2024-04-24-141358.png

Marka resmi hesabından yaptığı açıklamada “23.04.2024 tarihinde yapılan Yönetim Kurulu toplantısı sonucunda Ali Sinan Tunaoğlu’nun Yönetim Kurulu Başkanlığı’na getirilmesine karar verilmiştir. Bu karar Ticaret Sicil Gazetesi’nde ilan edilecektir” diyerek kararı duyurdu.

Patiswiss sahibi kim Elif Aslı Yıldız mı? Elif Aslı Yıldız'ın eşi kim? Detaylar

ÖZÜR DİLEYEREK İSTİFA ETMİŞTİ

Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu istifasını şu sözlerle duyurmuştu:

Her şeyin önüne koyduğum tüketicilerimizden birini, hatalı bir cevapla üzdüm. Özellikle her geçen yıl kadın istihdamını artırmayı, iş hayatındaki eşitliği savunmayı kendine misyon edinmiş biri olarak hemcinsime vermiş olduğum hatalı cevabnın savunması olmayacağını elbette biliyorum. Bu yaptığımın çok yanlış bir davranış olduğunu sonuna kadar kabul ediyor, yaşanan bu tatsız hadise nedeniyle başta kendisinden, sonrasında tüm tüketicilerimizden ve değerli kamuoyundan samimi bir şekilde özür diliyorum.

Patiswiss krizi büyüyor! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun diploması sahte çıktı - Söz Sakarya

MEZUNİYETİ YALAN ÇIKTI

Markanın çikolatasını küflü olması nedeniyle eleştiren Linkedln kullanıcısını “Karşında dev Migros var” diyerek tehdit eden Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu’nun profilinde yazdığı mezuniyet bilgisinin de yalan olduğu ortaya çıktı.

İTALYA TURU YAPTILAR | PATİSWİSS ÇİKOLATA GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ | Find®

Tunaoğlu sistemde Hacettepe Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Yüksek Lisans programını bitirdiği bilgisini vermişti.

Hacettepe'de öğretim üyesi olan Erdi Daşdemir, Tunaoğlu’nun mezunları arasında yer almadığını açıklayarak bilginin yalan olduğunu duyurmuştu.

Patiswiss Olayı Ne? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Kimdir? Eşi Ali Sinan Tunaoğlu Kim? - Aydın Ses Gazetesi | En Güncel Aydın Haberleri - SON DAKİKA

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar